Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Книжка за кодовете за ПИЛОТ дистанционно
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 15:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Pavlin написа:
Откъде да си сваля книжка с упътването и кодовете за ПИЛОТ СУПЕРТЕЛ дистанционно универсално.

ggg3 написа:
Никой не е поискал книжката за да я сканирам.

На това му викам наглост ,а той какво нарича автоматично намиране пък после избиране на кода -не знам .Само мога да кажа ,че всички универсални ДУ ,които съм виждал досега имат автоматично търсене ,което най често се извършва с бутона Power ,не говоря за обучаемите ,които записват в себе си кодове от оригиналните ДУ. Ако искаш да помогнеш на питащия - направи каквото той иска прати му книжката ,която се хвалиш ,че имаш-това е !Ако пък просто искаш да се изфукаш колко знаеш и какво имаш -не е за теб в този форум !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ggg3
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: с.Дончево

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 16:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Kaто разумен човек, Ви призовавам да спрем взаимните нападки. Мисля, че форума няма нужда от тях. Колкото до самото ДУ.,ще се опитам да обесня за какво става дума: Ако се натисне бут. СОДЕ докато светодиода започне да мига и след това се отпусне и натисне на ново, при доближено до ТВ. ДУ. ,когато ДУ разпознае кода ,ТВ ще премине в ST.BY. Избрания код може да бъде прочетен. ДУ може да работи и с код за определена марка,както и с директно избран код. Някой от тия функции например , универсалното ДУ MINITEL ги няма.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Това дето съм показал на снимката действа по следния начин:
Първо със синия бутон като го натисна си избирам за телевир ли да е , за видео ли да е, за сателит ли или за уредба .
После натискам веднаж бутона коде да премитне лампичката .
тогава натискам и задържам червения бутон за спиране телевизора на стенбай. Задържам го докато се угаси телевизора и го пускам . Това е процедурата при мен .
Обаче питащия се скри и не каза нищо по въпроса какво му дистанционното , като това дето го показах или някоя китайска история. Rolling Eyes
ggg3
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: с.Дончево

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Моето ДУ и книжка са като вашите а начина на работа с него съм прочел от самата книжка, която е на английски. С интерес научавам за вашия метод на работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Темата се прекратява, докато не се появи питащия!
Ако счита, че има още какво да се казва да ми се обади на РМ за да и сваля катинара!

П.С.
ggg3 написа:
..... Ако се натисне бут. СОДЕ докато светодиода започне да мига и след това се отпусне и натисне на ново, при доближено до ТВ. ДУ. ,когато ДУ разпознае кода ,ТВ ще премине в ST.BY...

ДУ-то нищо не разпознава!
Метода или по-скоро начина ти на обяснение (и тълкуване на определени понятия) е меко казано погрешен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети