|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 15:25 Заглавие: |
|
|
| Pavlin написа: | | Откъде да си сваля книжка с упътването и кодовете за ПИЛОТ СУПЕРТЕЛ дистанционно универсално. |
| ggg3 написа: | | Никой не е поискал книжката за да я сканирам. |
На това му викам наглост ,а той какво нарича автоматично намиране пък после избиране на кода -не знам .Само мога да кажа ,че всички универсални ДУ ,които съм виждал досега имат автоматично търсене ,което най често се извършва с бутона Power ,не говоря за обучаемите ,които записват в себе си кодове от оригиналните ДУ. Ако искаш да помогнеш на питащия - направи каквото той иска прати му книжката ,която се хвалиш ,че имаш-това е !Ако пък просто искаш да се изфукаш колко знаеш и какво имаш -не е за теб в този форум ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 16:51 Заглавие: |
|
|
| Kaто разумен човек, Ви призовавам да спрем взаимните нападки. Мисля, че форума няма нужда от тях. Колкото до самото ДУ.,ще се опитам да обесня за какво става дума: Ако се натисне бут. СОДЕ докато светодиода започне да мига и след това се отпусне и натисне на ново, при доближено до ТВ. ДУ. ,когато ДУ разпознае кода ,ТВ ще премине в ST.BY. Избрания код може да бъде прочетен. ДУ може да работи и с код за определена марка,както и с директно избран код. Някой от тия функции например , универсалното ДУ MINITEL ги няма. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:12 Заглавие: |
|
|
Това дето съм показал на снимката действа по следния начин:
Първо със синия бутон като го натисна си избирам за телевир ли да е , за видео ли да е, за сателит ли или за уредба .
После натискам веднаж бутона коде да премитне лампичката .
тогава натискам и задържам червения бутон за спиране телевизора на стенбай. Задържам го докато се угаси телевизора и го пускам . Това е процедурата при мен .
Обаче питащия се скри и не каза нищо по въпроса какво му дистанционното , като това дето го показах или някоя китайска история.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:24 Заглавие: |
|
|
| Моето ДУ и книжка са като вашите а начина на работа с него съм прочел от самата книжка, която е на английски. С интерес научавам за вашия метод на работа. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:38 Заглавие: |
|
|
Темата се прекратява, докато не се появи питащия!
Ако счита, че има още какво да се казва да ми се обади на РМ за да и сваля катинара!
П.С.
| ggg3 написа: | | ..... Ако се натисне бут. СОДЕ докато светодиода започне да мига и след това се отпусне и натисне на ново, при доближено до ТВ. ДУ. ,когато ДУ разпознае кода ,ТВ ще премине в ST.BY... |
ДУ-то нищо не разпознава!
Метода или по-скоро начина ти на обяснение (и тълкуване на определени понятия) е меко казано погрешен. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|