| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Rusnaka Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 17:21 Заглавие: Помогнете с избор на видеокамера |
|
|
| Здравейте. Искам да си купя видеокамера и нямам особено много пари. Става въпрос за нещо между 500 и 800 лева. Разбрах, че СОНИ е марката - потвърдиха ми го от няколко места. Спрял съм се на миниДВ заради качеството. Сега остава да се спра на модел. Разглеждах в ТЕХНОМАРКЕТ - първо в сайта и после в магазина. Първо в сайта си харесах модела НС47Е. Отидох в магазина да питам за него - нямаше го. След като поговорих с човека там, той ми каза, че нямало разлика в снимането между тази и най-евтината - НС27Е. Каза ми, че 1.07 пиксела в 47 били само за фотоапарата. Това дали е вярно? Ако е така я купувам веднага. На мен ми трябва видеокамера, без фотоапарат в нея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:09 Заглавие: |
|
|
| Ако си от София,дай пощенска кутия и ще ти дам адрес,където компетентно ще те обслужат. |
|
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 10:56 Заглавие: |
|
|
в кои от жсичките магазини си ходил от Техномаркет,работил сам известно време там и знам що за стока е всичко,не длайен да се съобразяваш с моето мнение но Canon,Panasonic,Samsung.....в този ред както съм ги изредил,това сам тествал там и знам що за качество са,последно Панасоника беше с 2 години гаранция и се потържа сервиза от Техномаркет,такаче ако стане нещо си вразваш гащите с тези 2 години,консамативите са евтини......потарси и за консамативите нещичко преди да се спреш на някои модел....
Успех  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
Rusnaka Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:25 Заглавие: |
|
|
Grishan, pratih ti e-mail.
A otnosno Panasonic - po princip ne razbiram mnogo ot kameri. Ne znam kak sa tam neshtata s MArkite. Oba4e nqkolko moi poznati - liubiteli i profesionalisti v tazi oblast, me posyvetvaha edinodushno da si vzema SONY, a pyk i az za tazi marka losho mnenie nikoga ne sym imal - imam dosta produkti na SONY i sym mnogo dovolen...
Тук пишем на български! |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:47 Заглавие: |
|
|
| Имаш поща. |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 16:34 Заглавие: |
|
|
В наше време всички са хубави само да не е с лента ...... просто така няма как да попаднеш на стар такъв модел, а и не ти трябва да си трошиш нервите да си пренавиваш лентите като от усмивки от старите ленти.
С дигитален фотоапарат или камера си прехвърляш филм от 2 часа за минути, А не ...... да чакаш да се извърти лентата.
Дано съм бил полезен. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
mironski Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2008 Мнения: 121 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 19:03 Заглавие: |
|
|
Сори за офтопика ,но не съм съгласен с това , че лентата е отживелица.
Я се замислете защо всички филми се снимат на ЛЕНТА.
А за другите носители /визирам DVD/ технологиата за качествен запис е още скъпо удоволствие /става дума за HD/ |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 19:22 Заглавие: |
|
|
| mironski написа: | Сори за офтопика ,но не съм съгласен с това , че лентата е отживелица.
Я се замислете защо всички филми се снимат на ЛЕНТА.
А за другите носители /визирам DVD/ технологиата за качествен запис е още скъпо удоволствие /става дума за HD/ |
Каква точно е връзката между кинолентата и магнитната такава!!?? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 20:15 Заглавие: |
|
|
МИСЛЯ , че е във начина на пренасяне на цветовата иформация върху носителя.
При " кинолентата" нанасянето на цветовете е директно в/у носителя , докато при всички други начини е с пренасяне на сигнала по един или друг начин.
Лично мнение и наблюдение е ,че камера с DVD носител
,сигнала от сензора се преработва и КОДИРА , което според мен влошава качеството /компресия и кодеци= некачестенно изображение/.
НЕ СЪМ СПЕЦ.
ТОВА Е ЛИЧНО МНЕНИЕ. /НАБЛЮДЕНИЕ/ |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 20:26 Заглавие: |
|
|
Да разбирам ли че предлагате на авторът на темата да си закупи филмова камера!?
Независимо дали ще се записва на магнитна лента или на двд диск сигналът се обработва по някакъв начин - аз имам принцип да не давам съвети за закупуване на техника.Писах в темата само защото ме изуми приравняването на двата вида ленти. |
|
|
 |
|