| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusevtelecom Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 19:40 Заглавие: |
|
|
| благодаря за съвета , дано намеря схема , за сега не успявам |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 19:40 Заглавие: |
|
|
| EUROSTEREO 2B-F |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 22:36 Заглавие: |
|
|
| Ами да Ви кажа , не остана неподменен кондензатор във възловите вериги около драйвера и изходната част към бобината за хоризонталното. Промяна в нещата няма. Във сервизен режим не мога да вляза, Тв-то е с универсално дистанционно и нещо не се получава , въпреки прилагания алгоритъм. От време на време с леко припукване картината си идва на място и всички сенки и черната ивица изчезват , но е за по малко от секунда и става непериодично. Ако някой може да ме ориентира какво още да сменям или меря ще бъда много благодарен. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 23:53 Заглавие: |
|
|
| rusevtelecom написа: | | не остана неподменен кондензатор във възловите вериги около драйвера и изходната част към бобината за хоризонталното. | Виж от другата страна на бобината как е, например D515. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 10:22 Заглавие: |
|
|
Чакай да почна с малко по-прост акъл на първо време да не излезе "ай сектир бе драги зрители-повредата не е във вашия телевизор"-
Първо-въпросната нокия я има с два вида менюта.Сега ще говоря малко по спомен,щото нямам такава нокия пред мене.Тоест имам ама чакам поръчка ТХО че пляска и работи,ама не ми се рискува да я пускам в тоя вид.
Та това шаси на Нокия имаше някакъв стандарт в менюто при който по същия начин местеше хор.фаза настрани.Това в менюто за настройка на програмите.
Второ-ако канала не е захапан като хората и иска финна настройка-пак може да е изместено по фаза.
Въпросното MC44... съм забелязал общо взето че стане ли дума за хоризонтална синхронизация има доста странни привички.
На снеговалеж имаш ли подобно изместване?
В менюто за настройка на програмите на какъв стандарт е сложено?
На всички програми ли е този ефект? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 15:27 Заглавие: |
|
|
| Колеги , дано не досждам на всички Ви с тази бракма , ама на " снеговалеж " се държи перфектно , проблема е на лице и при работа на тунер и по AV вход. Наясно съм с последователността която е указана за влизане в сервизен режим , не е оригиналното дистанционно и явно един от бутоните не е същият за да успея да вляза. Само да припомня , че тв-то се мъчи от време на време да се оправи , за кратката секунда в която се случва картината се намества и всичко е ОК. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 15:46 Заглавие: |
|
|
Що не драснеш един дъмп за всеки случай?Съмнява ме да е в него проблема,ама шибаното MC44000 знае ли се... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 15:52 Заглавие: |
|
|
| Ако не Ви е проблем моля дами изпратите. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 15:54 Заглавие: |
|
|
В аттачмента на горния пост е.Това червеното под "мечката"
download attachment дето пише
Тук ти качвам и няколко от Нокия-те са едно към едно телевизорите-може да пробваш и някой от тях,че горния от Хитачито е за 44003 _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|