| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 21:16 Заглавие: |
|
|
| Тез четирите кондера дали не са сдали багажа от десната част на ампа |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
martins Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 21:28 Заглавие: |
|
|
Параметрите на ампа ги видях от същия файл
, а на плеара от друг файл с инфо. Вързвал съм плеара на друг усилвател със същите колони и си свиреше доста по добре и пак беше с горе долу същата мощност, просто ме учудва че усилвател с тази мощност свири толкова слабо и от там си мисля да не иска някъв допълнителен кросовър или нещо подобно както е показано във файла с инфото.
А за кондензаторите ще видя но май са здрави, поне на външен вид не личи да им има нещо.
 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 22:16 Заглавие: |
|
|
Точно под чувствителността пише
Input level control 28dB
attenuation range
Да виждаш до входовете някъде един отвор в ламарината и едно като винтче вътре (тример) и от там се коригира чувствителността на входа? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 22:20 Заглавие: |
|
|
| А този кросоувър на снимката разделя високи и ниски честоти така че на едните 2 стъпала да включиш субвуфер. Той не е за усилване на сигнала. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 22:28 Заглавие: |
|
|
| Ползвах тези потенциометри и ги овеличих до край. Явно всичко си е ОК на усилвателя, може така да ми се струва че е слаб тъй като сега видях че предишния амп беще 2*60 RMS. Месри все пак, ще пробвам пак като се постопли къв звук ще се получи. |
|
|
 |
woodoman Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 14:20 Заглавие: |
|
|
Провери да не си обърнал сигнала към някой от коворителите, защото когато аз слагах усилвател на колата бях ги разменил и просто баса се чуваше приглошено. Все едно сум го намалил. _________________ Нека да си помагаме взаимно. Защото ако не си помогнем ние няма кой да ни помогне. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 14:30 Заглавие: |
|
|
| Всичко си е ОК по звука просто си мисля че трябва да свири по - силничко и това с кросовъра на снимките ме съмнява че трябва да го има. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 15:13 Заглавие: |
|
|
И виж да не са ти тънки кабеляците на захранването и при макс мощност да има голям пад върху тях и от там да е проблема  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|