| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 20:39 Заглавие: Трябва ми схема на стабилизатор? |
|
|
Еии моля ви дайте ми схема на стабилизатор трябва ми за 12в и за 5.0mA много ви моля някой ако може да ми я намери ще съм му много благодарен!? мерси предварително и моля без СПАМ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 20:43 Заглавие: |
|
|
| Не псувай така по форумите, човека ти не е виновен, ти не си задал въпроса правилно. Тоя неон за 12 волта ли е , ако напрежението на акумулатора и на лаБата са еднакви ако ще и "иляда" ампера да е тоя акумуматор неона нема да изгори. |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 20:48 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Не псувай така по форумите, човека ти не е виновен, ти не си задал въпроса правилно. Тоя неон за 12 волта ли е , ако напрежението на акумулатора и на лаБата са еднакви ако ще и "иляда" ампера да е тоя акумуматор неона нема да изгори. |
Виж в дата.бг какво ми написаха ...
| 111 написа: | | Отиваш в някой магазин за електроника и питаш за стабилизатор 7812. Мисля че цената беше около 1 лев. Ако напрежението от трансформатора не е изправено и филтрирано, ще ти трябва и един изправител (грец) и кондензатор минимум 1000 микрофарада, 25 волта. И те не са скъпи. Стабилизаторът 7812 представлява интегрална схема с 3 извода. Към първият се подава входното напрежение, втория е масата, на третия получаваш 12 волта стабилизирано напрежение. |
|
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 20:50 Заглавие: |
|
|
| Tи май наистина не знаеш какво искаш , последно с акумулатор или с трансформатор се захранва тая работа? |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 20:51 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Tи май наистина не знаеш какво искаш , последно с акумулатор или с трансформатор се захранва тая работа? | Значи .....имам скутер и искам тоя неон да го сложа на него а акумолатора му е 4А а това работи на 5.0 mA как да го правя така че да не гори ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 21:04 Заглавие: |
|
|
Колко волта е акумулатора на скутера  |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 21:06 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Колко волта е акумулатора на скутера  | 12 ама като запаля скутера и като динамото зарежда се качва на 13 волта а неона работи на 12 В и 5.0 mA а акумолатора е 12В 4 A |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 23:31 Заглавие: |
|
|
| bestlap написа: | | Anonymous написа: | Колко волта е акумулатора на скутера  | 12 ама като запаля скутера и като динамото зарежда се качва на 13 волта а неона работи на 12 В и 5.0 mA а акумолатора е 12В 4 A |
Тогава купи един стабилизатор 7812 сложи го и си готов.  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 14:04 Заглавие: |
|
|
bestlap,ти наистина може да си командир на СОВАЛКАТА Остава да намерим и достоен екипаж,ама като че ли ще е много трудно.Хора,достойни да ги командваш трудно ще изровим Я кажи в кой век от бъдещето живееш и как си светите у дома?Интересно ми е дали е със същите неони и от къде ги вземате.Искам да си купя и да ги наредя у дома.За да си сваля сметките за ток.5,0 mA.....У Б И Е Ц !!!! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 15:18 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | bestlap,ти наистина може да си командир на СОВАЛКАТА Остава да намерим и достоен екипаж,ама като че ли ще е много трудно.Хора,достойни да ги командваш трудно ще изровим Я кажи в кой век от бъдещето живееш и как си светите у дома?Интересно ми е дали е със същите неони и от къде ги вземате.Искам да си купя и да ги наредя у дома.За да си сваля сметките за ток.5,0 mA.....У Б И Е Ц !!!! |
Еиии умник тук какво пише на кутията на неона бе? http://www.picvalley.net/u/357/89126_639.JPG |
|
|
 |
|