| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galinves71 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 16:32 Заглавие: проблем с принтер 3в1 epson dx3800 |
|
|
| здравейте,моля за съдействие,имам принтер epson dx3800 3в1 и ми прави номера.тонерите са му пълни а на компа ми изписва че нямат мастило.докато беше гаранционен го дадох в сервиз и го оправиха но не ми казаха проблема (знаете колко са любезни нашите институции и фирми)мисля че е софтуерен проблема защото в него има няколко езика на менюто а той ми изкарва турски който въобще не съществува.моля дайте съвет?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
D.Kolev Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 15, 2008 20:39 Заглавие: |
|
|
| нищо не ми говори това ,дай повече инфо. |
|
|
 |
D.Kolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 15:22 Заглавие: |
|
|
в самите патрони има електронни датчици. те обаче не мерят количеството мастило, а броя на заявките към главите. в следствие на това в патроните остава доста мастило, а те докладват че са празни.
прочети хелпа на програмата. тя ти дава и допълнителни възможности които не са никак излишни. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 11:49 Заглавие: |
|
|
| вчера го разглобих да проверя дали нее засъхнал, според мен всичко си е наред.интересното е че сканира а неще да принтира,когато го сложа в опция принт ми изкарва таблица на която пише рестартирай компа,след рестарт отново същото.при последния опит ми показа че 3те цвята са пълни а черния го няма.мисля си че има прекъснат проводник от тези пътечкови които се движат при работен режим.при ръчен пуск абсолютно никакъв резултат. |
|
|
 |
|