| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gommes Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 20:55 Заглавие: въпрос за ЦЗ |
|
|
| здравейте,имам аларма RoboGuard RG-88A,колата ми е мазда 323,но имам проблем с управлението на централното от алармата(не може да отключва и заключва вратите).централното ми се управлява с постоянен +(задържане на +,а не с импулс).алармата ми има 2 релета за вратите,като и 2-те са нормално затворени.при отключване сработва едното реле,при заключване-дрогото.проблема ми е,че не мога да използвам директно изводите на алармата,защото за централното иска постоянно затворена верига (без значение в отключено или заключено положение е)за управление,а алармата подава само изпулс за управление и ми се иска да го направя така,че да ми работи централното както си е оригинално и да се командва от алармата.ще съм много благодарен.поздрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 21:12 Заглавие: |
|
|
| Объркал си нещо, ама много си го объркал. Разгледаи всичко отново и пиши пак. А и кажи коя година е колата. По принцип маздите нямат машинка в шофьорската врата, а управлението на централното е има маса, няма маса. |
|
|
 |
gommes Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 22:10 Заглавие: |
|
|
маздата е 323 BG,3 врати, 94г дизел.за това дали има машинка в шофиорската врата,не мога да кажа,защото не съм свалял кората,но ако няма наистина,значи не правя нищо.
ето и схемата от която съм се ръководил
http://store1.data.bg/gommes/CZ.JPG |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 22:42 Заглавие: |
|
|
| Няма машинка. Трябва да сложиш и да я управляваш от алармата, друго няма нужда да пипаш. |
|
|
 |
gommes Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 23, 2008 22:48 Заглавие: |
|
|
| машинката която е в дясната врата,може ли да се монтира в лявата,ако не може каква друга да си търся.благодаря |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 0:25 Заглавие: |
|
|
| Машинка за ЦЗ. Има ги във всеки гараж за аларми, ако щеш и на илиянци... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 8:25 Заглавие: |
|
|
gommes-може!Дясна машинка в лявата врата.Само че лоста,който отключва-заключва трябва да се направи огледален.Ако ползваш оригиналният десен,ще се наложи да промениш огъването му,за което трябва да го нагрееш.Иначе ще се счупи.Също така е вариант и машинка от магазина.Опитай само с тази машинка,както казва veskobx-свързваш я към алармата по дадената схема.Много верочтно е когато тази машинка сработва да ти управлява фабрично вградените. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 13:07 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | gommes-може!Дясна машинка в лявата врата.Само че лоста,който отключва-заключва трябва да се направи огледален.... |
Това лостче може да се свали и да се обърне "огледално". Държи го едно болтче, което се развива и се обръща. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 18:10 Заглавие: |
|
|
Възможно е!Маздата ,която правих на времето искаше да се намесим с оксижена  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
gommes Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 9:30 Заглавие: |
|
|
| много благодаря за съвета колеги.поздрави |
|