|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 20:20 Заглавие: |
|
|
| Днес отделих време,пробвах 1320 но пак нищо , а скалата на усилването пр. дълаг и тесен бял прозорец и в средата зелена лента която показва степента му,стоящ долу на картината.В сряда ще дойде поръчката ми за FRC4086-до тогава остава и надеждата ми. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
igi66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 21:03 Заглавие: |
|
|
Куписи P4089 трябва да стане! _________________ Телефон за връзка: 0889445366 Иван
http://www.igi66.com
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 20:08 Заглавие: |
|
|
Здравейте. В 4089Y ми беше надеждата днес, поредния не успех ме накара да сваля капаците на тв-та , за да се уверя че няма откачени куплунзи, към контролния панел .Вс. беше на ред там информацията от приемника за ДУ и P-*P+*V-*V+ от панела минават към проца, през оптрони разделяики гал, панела от шасито.Благодаря на участвувалите в темата и съжалявам че отива в архива без резултат.
П.П . 4086 го пробвах . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 20:27 Заглавие: |
|
|
Нали си пробвал и на двата телевизора?
Щото единия ако е повреден-иди дойди,но при положение че си пробвал и на двата-този вариант го изключваме.
Лоша работа.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 21:16 Заглавие: |
|
|
| ДА. В това не се съмнявайте.Винаги когато пробвах поредното ДУ пусках и двата тв-ра срещу мене и пробвах мн. кратно. Меж.др. днес издирвах един клиент с такова ТВ.Не го открих ,но го споменавам за да покажа че се отнесох сериозно по темата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|