| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 14:44 Заглавие: Дъмп за LG мод.RZ-15LA32 шаси ML-024A. |
|
|
Търся памет за този LCD мониторотелевизор.Неговата прекъсваше и се надявах като я разпоя да успея да я прочета но не би.Проца е SDA 555xfl a14 _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 19:02 Заглавие: |
|
|
| Изпратих ви дъмп. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 19:10 Заглавие: Re: Дъмп за LG мод.RZ-15LA32 шаси ML-024A. |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | Да считаме че ,темата е приключила ,бина седи в основния проц и е заводски записан за това такова животно няма.
Сам си пиша сам си отговарям,луда работа |
Поне за архива трябва да се уточни има или няма. |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 20:21 Заглавие: |
|
|
| Мисля, че има някакво недоразумение, процесора има външна памет , следователно има някаква информация в нея, която аз съм записал от работещ ТВ. Друг е въпроса, че може и да се нулира в сервизен режим за което предопредих питащия. |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 20:39 Заглавие: Re: Дъмп за LG мод.RZ-15LA32 шаси ML-024A. |
|
|
| old4 написа: | | pepi_voinishki1957 написа: | Да считаме че ,темата е приключила ,бина седи в основния проц и е заводски записан за това такова животно няма.
Сам си пиша сам си отговарям,луда работа |
Поне за архива трябва да се уточни има или няма. |
/Старче/,
Това заключение, след като си решил да цитираш изречения от друг форум, би следвало да го направиш там. Все пак, не всички участваме и в двата.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 20:51 Заглавие: |
|
|
Редно е да бъде приключена темата достойно,иначе няма смисъл.Обаче след като колегата ми е пратил дъм или аз в другия форум съм писал глупости или нещо не е така .С други думи какво направих:Установих че като размърдам паметта или изчезва менюто или картинката пбелява ,никой друг от елементите не реагира така и шасито не се влияе огъване и почукване по други сектори.Презапоих паметта и всичко заработи като преди това с лупа прегледах за спойки и презапоих подозрителните и като събрах всичко, пак бял екран.Трудно свалих паметта и се опитах да я прочета но ми показа че въобще няма връзка между нея и програматора и аз реших че чипа при разпояването съвсем се е скапал.Сложих празна памет и т.в.то изписа -Защита от деца.Реших че трябва точен дъмп и пуснах темата и след като никой не ми отговори свалих паметта и го стартирах без памет.За мое учудване т.в.то си тръгна най нормално с меню и всичките си му функции и тогава реших че тази памет му трябва само за помнене на програмите и моментното състояние на яркост цвят и тн.Приключих темата в другия форум и оставих всичко настрани защото трябва все пак да заработя нещо днес.
Тук не написах нищо защото въобще не съм сигурен какво точно става и има риск да заблудя някого .Като ми остане малко време ще поразгледам внимателно ,ще кача дъмпа и ще пиша.Ще коригирам и в другия форум.Извинявам се за многословието и още веднъж благодаря на колегата. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 21:09 Заглавие: Re: Дъмп за LG мод.RZ-15LA32 шаси ML-024A. |
|
|
| Boiko написа: | /Старче/,
Това заключение, след като си решил да цитираш изречения от друг форум, би следвало да го направиш там. Все пак, не всички участваме и в двата.  |
Извинявам се че вече спамя по темата,но трябва да отговоря защото чувствам лек сърказъм.
/Бойко/
Щом един и същи въпрос е зададен и в двата форума ,трябва да се преключи напълно като се има изпредвид че в този му е помогнато по въпроса. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 12:58 Заглавие: |
|
|
Редно е темата да се завърши.Колегата ggg3 ми е изпратил абсолютно точен бин с който телевизоромонитора си заработи нормално и си помни всичко за което изключително му БЛАГОДАРЯ.Същинската повреда беше разпоени крачета на графичния процесор.За видео процесора както Дима беше споменал ,тръгва с празна памет.Още веднъж благодаря на ggg3 и му желая успешна работа  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|