| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 19:35 Заглавие: LCD Funai model C2006 -DK?Сервизен режим? |
|
|
ТВ идва от чужбина ,няма ДК .Знаели някой как се влиза в сервизен режим .Подробности по шасито не казвам защото има много етикети и е на 3 платки и нямам предстана кое е шасито. Всички чипове са от другата страна на платката затова засега няма да го разглобявам , ако не постигна нещо със сервизен режим ще отворя платката и от другата страна. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 19:46 Заглавие: |
|
|
| При включен ТВ. се натиска на ДУ: ST.BY./ 2/7/1/ MUTE и се задържа . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 20:34 Заглавие: |
|
|
| ggg3 написа: | | При включен ТВ. се натиска на ДУ: ST.BY./ 2/7/1/ MUTE и се задържа . |
Браво всичко е вярно ТВ пее.Има още някакъв дефект по думите на собственика но го правел от време на време но за него като видя ефекта. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 21:32 Заглавие: |
|
|
Пламене,ако позволиш малко Офф,в твоята тема.
Как е изображението,в смисъл-достатъчно"бърза" ли е матрицата или мааалко "маже".Преди време,ме питаха за този модел,но не бях гледал на него... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 22:01 Заглавие: |
|
|
Определено на мен не ми харесва .За мазането маже.На снежинки се държи малко странно хоризонтални пакети по 10 сантиметра са някак
раздвоени и размазани като на Панасоник при голям контраст как разфокусира, нещо подобно .Отделно по думите на клиента на моменти размазвал тотално цялата картина и като го изключиш и включиш отново се оправял ,но това не съм го видял утре ще гледам. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 22:23 Заглавие: |
|
|
| Дааа,при лош сигнал,така се държат.Много по- зле са от "голямата ламБа".А за утре си знаеш.Мериш изходните на захр. блок и ако се ръчкат-подкарваш електролитите... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 19:19 Заглавие: |
|
|
Най после го уморих.Хлабава връзка в един куплонг между управление и аналоговата част.Вътре перцето в самия съединител Визуално перцето беше по отворено в сравнение с другите от същия съединител . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 19:51 Заглавие: |
|
|
| Колега, след като включихте ДК, менюто вече на кирилица ли е ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 9:34 Заглавие: |
|
|
В менюто имаше опция за език и там имаше руски първо го включих но после го махнах защото ме дразни този език. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|