|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 28, 2008 22:39 Заглавие: |
|
|
Колата в къщи е VW Passat 92 набор и е с вакуумно заключване на вратите... демек с компресор де... не съм го виждал- чува се, че е в багажника нейде.
Иначе RENAULT 19, Clio също са с електрически машинки. Ако поровиш из моргите, ще си намериш машинка. Щом не ти пречат ръцете, надявам се да успееш. _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
*joda Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 0:00 Заглавие: |
|
|
| Но не купувай втора употреба. Аз търсих за един познат и 9 от 10 бяха прецакани. Вземи си нови, не са скъпи. А и само като помислиш какъв зор е да свалиш кори&Co и след това обратно и колко време .... по-добре нови. 15-ина лева май бяха а ако са в комплект може и по-тънко да излезе. Свързването е елементарно. Има и такива с допълнителни контакти които подават сигнал на евентуалната аларма дали наистина се е заключила вратата (защото ако заяде няма да се усетиш и вратата остава отключена). |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 8:47 Заглавие: |
|
|
Kaкво да кажа и аз?Не е трудна работа,но иска необходимият минимум опит.Много е важно машинките да се монтират така,че да се товарят възможно по-малко.Това от своя страна изисква понякога лоста,свързващ машинката с лоста на пирона да се гъне по доста необичаен начин.Специално за предните врати на ГОЛФ имам някакъв спомен,че това не става по най-лесния начин Ако все пак решиш да го правиш сам-запаси се с търпение,осъзнай,че може и да не се справиш и действай!Желая ти успех!
И не купувай втора употреба!Нещо,което е щракало поне 10-12 години изобщо не може да бъде наред.В моргата ще ти ги пробват на акумулатор ей така,без товар.Ще щракнат и ще те изпратят.А в колата няма да работят! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
elenizori Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 21:43 Заглавие: |
|
|
| Имаш ли алармена система на колата? Ако имаш повечето от тях управляват ел. машинки. Ако нямаш може да си купиш само модул с две дистанционни за ел машинки и самите машинки ,но трябва да имаш опит иначе трудно ще настроиш техния ход и трудно ще нагласиш лостовата система. Много е важно да намериш най подходящото място за машинката от кьдето тя да откючва и заключва. |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 31, 2008 10:21 Заглавие: |
|
|
Искам да благодаря на колегите за качествените съвети . Аларма още няма , но работя по въпроса . Последно се спрях на цял комплект централно заключване за четирите врати .
Абе става въпрос , че съм си свършил работата и може да приключим с тази тема .
Още веднъж благдаря на всички ! _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|