|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vaniahifi Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 10, 2008 15:31 Заглавие: схема на автоусилвател Thunder TCA-4075 |
|
|
Здравейте! Търся схема на този усилвател или поне някой да подскаже какви са транзистарите от крайните стъпала защото някой "майстор" ги е свалили не си е направил труда дори и да ги остави вътре , но схема ще ми е по-полезна за да видя и разположението им
Предварително благодоря!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 11:29 Заглавие: |
|
|
Схема нямам,но мога да ти кажа какви са транзисторите. Q3,Q6,Q61,Q64 са 2SA1941 ,а Q1,Q4,Q63,Q66 са 2SD5198.
Ако намериш схемата обади се ,че имам при мен такова зверче което не му тръгва инвертора, свети protect и все още не съм намерил отговор на въпроса "Защо?". |
|
|
 |
Silversound Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 16:45 Заглавие: |
|
|
Протекта как свети слбо ли ?
Ако е така сменяй 494 тя е виновна,това си им е фабричен дефект. |
|
|
 |
vaniahifi Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 21:51 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора, но докато се чудех какви да му сложа се появи подобен в сервиза и ги видях, но пък клиента се отказа от ремонта и нямах възможността да видя даи са идентични  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|