|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2008 18:31 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Ако аз съм катаджия, тая кола ще стои запечатана пред районното, докато не свалиш блицовете.
Minkov |
Аман от такива като вас !!! Нищо лично специално към тебе ама много си напатих от катаджии ( гагаджии ) _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2008 21:13 Заглавие: |
|
|
Отговорими само на това: като сложиш такива мигалки (за които се ползва специално разрешение за автомобили със спец. режим на движение), колата по-бърза ли ще стане или по-маневрена?
Ако ми отговориш правилно, печелиш бонус - как да се откачиш от куките, ако те гепнат.
Minkov |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 20, 2008 23:19 Заглавие: |
|
|
Сега ще ти кажа една работа която пропуснах .
То че съм за ебане спор няма , но колата ходи само по изложения и паради и не ходи н собсвен ход ами я товарим на камион.
А що се отнася до крушките с риск да заключат темата - акъл от гагаджия и милиционер не искам .
Дайте го по-кротко,че наистина ша я заключа  _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2008 22:34 Заглавие: |
|
|
| Nikolai_1 написа: | Сега ще ти кажа една работа която пропуснах .
То че съм за ебане спор няма , но колата ходи само по изложения и паради и не ходи н собсвен ход ами я товарим на камион. |
Ако искаш да те почешат на точно определено място, трябва да го посочиш.
| Nikolai_1 написа: | | - акъл от гагаджия и милиционер не искам . |
| Anonymous написа: | | Ако аз съм катаджия, тая кола .... |
Акъл не съм ти давал, само питах, но ти така и не ми отговори, така че няма бонус. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|