|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DesCo. Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 13:37 Заглавие: Купувам (своя) Pioneer DEH-2020MP без преден панел |
|
|
Ако някой си купи CD-Player Pioneer DEH-2020MP без преден панел от кварталната друсалка бих се радвал да ми го продаде обратно! Ще се разберем за цената. В краен случай продавам преден панел за същия + гаранционна карта (2 години, плейьра е на 1 седмица), но само срещу касова бележка на тялото. Не толерирам търговията на крадени (особено от мен) неща.
Тел. 0883 38 38 44, София |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 19:44 Заглавие: |
|
|
Все ми се ще да има част от форума, кръстена примерно " Кражби". Дори и да са 2-3 хванатите, аз ще съм доволен, а ако намеря такова аудио някой да ми предлага, гарантирам, че ще се обадя  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
DesCo. Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 16:31 Заглавие: |
|
|
| Ми то няма как да се хванат само с тема в форума. То на всеки е ясно, че като купиш касетофон без панел е краден. Номера е наистина да не купуваме такива. Като няма търсне няма да тарашат. Аз бих предпочел да дам 50лв повече и да знам че не е разбивана колата на съседа, отколкото да се изтарикатя и да ударят после моята. Всички сме минавали през това и знаем какво е, особено пък софиянци. Аз си сложих музиката в Стара Загора и на 3тата нощ в София гризнах дръвцето. Доколкото чух общо взето всяка вечер някой изгаря в квартала. И после някакви селяни се радват че са спестили 20 кинта от радио. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|