Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

THOMSON 21DK24E-върти каналите

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Пет Май 23, 2008 16:16    Заглавие: THOMSON 21DK24E-върти каналите Отговорете с цитат

Шасито е ICC17.Като загрее малко започва да превърта каналите.Ефект като на процесор,ама ако беше Фунай щях да съм сигурен-тук не съм.Всякакви съвети приемам,защото досега не съм правил такова шаси.
vladimirstanoev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 25, 2008 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Програмите ли сменя или честотата? Изключи бутоните на предния панел, скрий дистанционното Very Happy и измери: на 21 и 22кр. на проца -> 0V, а нa 23 и 24кр. -> 5V. Ако напреженията са точни, провери с осцилоскопа за пулсации и дали не се появяват сканиращи импулси 12ms.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tehnica
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ЕЛХОВО

МнениеПуснато на: Нед Май 25, 2008 21:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Програмите сменя,дистанционното го крих.Сега наистина остава да изключа бутоните.
vladi46
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 25, 2008 22:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Това съм го виждал при залепени станиолчета на ДУ на FUNAI. Махнах батериите и нещата се изясниха. Но, кой знае може и копче на панела да е блокирало. Не ми се вярва да е процесор.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети