Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Усилване на ел. импулс – как да го направя!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 27, 2004 21:29    Заглавие: Усилване на ел. импулс – как да го направя! Отговорете с цитат

Предварително държа да спомена, че съм доста невеж, в тази област!
Ще дам кратко описание на това което ми е необходимо и с какво разполагам:

На входа имам постоянен токов импулс, от порядъкът на 1,5-2 V. Искам на изходът този импулс да бъде 4 V. Това ми е необходимо, защото на изходът този токов импулс трябва да задейства реле, което е със долна граница на чувствителността, приблизително 4V (малко по- малко от 4V). Ако пък ми посочите подходящо реле (и от къде да го намеря), което да е чувствително на 1,5 V вход, това също ще ми свърши работа.

Благодаря предварително!
Върнете се в началото
Kolchev
Гост

МнениеПуснато на: Съб Фев 28, 2004 22:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Dai e-mail sha ti send shemata !
Върнете се в началото
todorkk
Гост

МнениеПуснато на: Нед Мар 21, 2004 22:16    Заглавие: re Отговорете с цитат

nai prostia na4in e da pozva6 tranzisori v zavisimost ot izxadnia tik na tvioita sxema nije da napravi6 sxema darlington v zavisimost ot neobxodinia tok za upravlenie na releto ako iska6 pi6i na [email protected] za da pogovorin po tozi vapros
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети