Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сервизно меню за телевизор HYUNDAI 21HN31

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
elenizori
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Юни 14, 2008 21:55    Заглавие: Сервизно меню за телевизор HYUNDAI 21HN31 Отговорете с цитат

Търсех информация за този модел телевизор,но не успях да намеря никъде. Освен че е с шаси на hisense. Телевизора е в гаранция и съседа не иска да го носи на сервиз,така че не мога да напиша шаси и интегрални схеми които са в него. Телевизора не запомня нови програми,сякаш е заключена тази функция. Има нови програми по кабелната, но като се даде да ги запомни не се променя нищо.Остават си в същия ред и старите програми.Дори и с автоматичната настройка. Моля да бъда извинен ако съм сбъркал раздела

Последната промяна е направена от elenizori на Нед Юни 15, 2008 8:43; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Юни 14, 2008 23:19    Заглавие: Re: Сервизно меню за телевизор HYUNDAI 21HN31 Отговорете с цитат

elenizori написа:
Освен че е с шаси на hisense. Телевизора е в гаранция и моят приятел не иска да го носи на сервиз по същата причина ,някой да не му окраде частите......

Що за глупости -то един телевизор,то пък вътре едни ценни части за крадене.....Ние в сервизите милионери станахме от крадене на части.И ако ти се даде сервизния режим как мислиш че ще решиш проблема-влизаш и вътре пише-"Вашият скъп телевизор не запомня нови програми-значи натиснете копче 1(червенко), след това копче 5(зеленко).............и вече сичко е наред.
elenizori
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 7:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо си мислиш че зад името се крие жена, ясно съм написал в един от постовете.Ако искаш да помагаш направи го ако не искаш не пиши глупости по форума, чете го много народ. Името е съчетание на две имена това на дъщеря ми и жена ми. Така пожела дъщеря ми ,така че оставам на теб да решиш дали ще помогнеш или не и ако все пак решиш да помогнеш приложи и схема.

Последната промяна е направена от elenizori на Пет Юни 20, 2008 18:42; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 8:11    Заглавие: Отговорете с цитат

elenizori написа:
.Ако искаш да помагаш направи го ако ли не пиши глупости по форума, чете го много народ. .

Е точно де, защото много хора го чете форума, а що се отнася до глупостите преценете кой ги пише!? Idea
Тук не е прието да се обижда, а що се отнася до краденето на части и то от този точно телевизор...........наистина е смешно Very Happy
elenizori
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 8:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако четете внимателно мнението не е мое но щом то ви пречи ще го махна
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 12:18    Заглавие: Отговорете с цитат

elenizori написа:
Защо си мислиш че зад името се крие жена........

Това за жената не го разбрах Very Happy Ако си по наблюдателен написаното под чертата ми го има във всички постове и си е съвсем друга бира-нищо общо с телевизорите Hyundai.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети