| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elenizori Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 21:55 Заглавие: Сервизно меню за телевизор HYUNDAI 21HN31 |
|
|
Търсех информация за този модел телевизор,но не успях да намеря никъде. Освен че е с шаси на hisense. Телевизора е в гаранция и съседа не иска да го носи на сервиз,така че не мога да напиша шаси и интегрални схеми които са в него. Телевизора не запомня нови програми,сякаш е заключена тази функция. Има нови програми по кабелната, но като се даде да ги запомни не се променя нищо.Остават си в същия ред и старите програми.Дори и с автоматичната настройка. Моля да бъда извинен ако съм сбъркал раздела
Последната промяна е направена от elenizori на Нед Юни 15, 2008 8:43; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 23:19 Заглавие: Re: Сервизно меню за телевизор HYUNDAI 21HN31 |
|
|
| elenizori написа: | | Освен че е с шаси на hisense. Телевизора е в гаранция и моят приятел не иска да го носи на сервиз по същата причина ,някой да не му окраде частите...... |
Що за глупости -то един телевизор,то пък вътре едни ценни части за крадене.....Ние в сервизите милионери станахме от крадене на части.И ако ти се даде сервизния режим как мислиш че ще решиш проблема-влизаш и вътре пише-"Вашият скъп телевизор не запомня нови програми-значи натиснете копче 1(червенко), след това копче 5(зеленко).............и вече сичко е наред. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
elenizori Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 7:43 Заглавие: |
|
|
Защо си мислиш че зад името се крие жена, ясно съм написал в един от постовете.Ако искаш да помагаш направи го ако не искаш не пиши глупости по форума, чете го много народ. Името е съчетание на две имена това на дъщеря ми и жена ми. Така пожела дъщеря ми ,така че оставам на теб да решиш дали ще помогнеш или не и ако все пак решиш да помогнеш приложи и схема.
Последната промяна е направена от elenizori на Пет Юни 20, 2008 18:42; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 8:11 Заглавие: |
|
|
| elenizori написа: | | .Ако искаш да помагаш направи го ако ли не пиши глупости по форума, чете го много народ. . |
Е точно де, защото много хора го чете форума, а що се отнася до глупостите преценете кой ги пише!?
Тук не е прието да се обижда, а що се отнася до краденето на части и то от този точно телевизор...........наистина е смешно  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
elenizori Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 8:40 Заглавие: |
|
|
| Ако четете внимателно мнението не е мое но щом то ви пречи ще го махна |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 12:18 Заглавие: |
|
|
| elenizori написа: | | Защо си мислиш че зад името се крие жена........ |
Това за жената не го разбрах Ако си по наблюдателен написаното под чертата ми го има във всички постове и си е съвсем друга бира-нищо общо с телевизорите Hyundai. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|