| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 20, 2004 20:38 Заглавие: чейнджър BLAUPUNKT IDC-A-09 |
|
|
Здравейте колеги донесоха ми този чейнджър със скъсани кабели навързах ги към него но не иска да си стартира диска намира го прочита го но не иска да му на направи auto play закачах го и към други дискове с такова управление но не иска и това си е някой може ли да помогне имам чуството че не съм му подал ON където трябва защото така се държи  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 8:48 Заглавие: Re: чейнджър BLAUPUNKT IDC-A-09 |
|
|
| omegata написа: | Здравейте колеги донесоха ми този чейнджър със скъсани кабели навързах ги към него но не иска да си стартира диска намира го прочита го но не иска да му на направи auto play закачах го и към други дискове с такова управление но не иска и това си е някой може ли да помогне имам чуството че не съм му подал ON където трябва защото така се държи  |
Трудно ще ти помогне някой с тези оскъдни обяснения, които даваш. |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 13:51 Заглавие: |
|
|
| колеги ако някой има схема или някакво описание на вътрешния куплунг който е на платката и от него излизат кабелите за управлението защото кабелите са скъсани и няма буксата която е вътре в чейнджъра загубена е иначе съм закачил кабелите директно опознава си дисковете дава ми инфо на дисплея на касетофона но съм до там никакъв шанс да запусна който и да искам диск |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 21, 2004 16:52 Заглавие: |
|
|
| Колега, сигурен ли си, че този чейнджър е на Блаупункт? Много е вероятно само да пише Блаупункт върху него, а всъщност да е Кенууд или Пайнер. Дай повече информация, какви са чиповете вътре, каква му е буксата..... всичко, което знаеш го напиши тук, иначе няма как да ти помогнем. |
|
|
 |
aero Гост
|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 20:55 Заглавие: |
|
|
съжалявам че отварям толкова стара тема, но понеже и аз се сдобих с такъв чеинджър и като пусна радиото на режим CD дава error и постоянно мигат копчетата до дисковете от 1 до 5 ту в зелено ту в червено
ето и снимка на въпросния  |
|
|
 |
AERO Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 21:00 Заглавие: |
|
|
евентуално ако е някакъв код както предполагам че е, как мога да го разбера  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
aero, извиненията се приемат, но все пак формулирай въпроса малко по-ясно. Освен това | Цитат: | | като пусна радиото на режим CD дава error и постоянно мигат копчетата | а самото радио работи ли? |
|
|
 |
AERO Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 21:07 Заглавие: |
|
|
Да радиото работи, само като премина на режим cd changer излиза CD ERROR и както споменах сифрите в дясната част почват да мигат.
Въпросът е дали има код, или е заминал чеинджъра или евентуално някъде кабелите са се разкачили |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
| И самия ченджър има отделен код от кода на радиото във това съм сигурен имам и едно питане за връзка между двете оригинален кабел ли използва или правен |
|
|
 |
AERO Нов потребител

|
|
|
 |
|