| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 17:17 Заглавие: |
|
|
| Стават за слушане! Незнам какви настройски си направил и кое как си вързал, но или усилватела ти е дефектен или ти си омазал нещата. Слушам такъв Tunder 2125 в колата от 1 година и нямам никакви забележки. Стои леко топъл при продължително натоварване. Работи в мостов режим и товара му е Pioneer TS W307D4, който определено е Много по-мощен от твоите говорители. Стъпалото си има и кросоувъри и активни филтри, незнам какво си учил и какво неможеш да настроиш на един елементарен двуканален усилвател. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PET3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 18:25 Заглавие: |
|
|
Абе ти индианец ли си?!!! Кросоувъри Ставате смешни с тия кросоувъри като не може да обясните каква им разликата спрямо L-C филтър. /бобини със желязни сърцевини/
Аз не се правя на гъзар, но явно който си няма много хабер почва да се фука наляво и надясно какви кросл***а си е купил.
Е, аз пък съм си ги правил според говорителите.
Е ти така го замаза, че едва ли не кой знае какъв космонафт трябва да си за да настроиш няколко копчета.
Аз търся повече качество отколкото мощност.
И няма смисъл да се фукаме с товара.
Глухарчетата никога нямат забележки
Дай по-спокойно, че и аз се паля като ми дигат пушилката в лицето
Вече си оправих проблема с L-C филтри включени във входа на бас-усилвателя (тундера), както накои каруцарите обичат да ги наричат кросоувъри. Виж в речника колко думи имат англичаните за едно и също нещо. Алтернатор-Генератор; Кросоувър-Филтър. Личи че пръщиш от знания та се късаш  _________________ Варна-Бургас-Варна
пишете само на [email protected] или ICQ-то
www.putfile.com |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 19:02 Заглавие: |
|
|
Всъщност каква е разликата между LC филтръта и кросоувъра? Просто ми стана интересно защото явно има сериозна разлика в качеството. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 19:03 Заглавие: |
|
|
To ако се търси качество.... от тая марка никога няма да се намери! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
BPAHKOB Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 19:43 Заглавие: |
|
|
PET3, незнам кой е "каруцар" и "глухар", но теб те виждаме колко си голям "разбирач" след като претендираш за качество от толкова високо ниво, а си купил стъпало от най-нисък клас, като нестига това ами и тръгваш да ни обясняваш какви му били недостатъците и колко кофти свирел. Мога да ти кажа едно : "Каквото плащаш-взимаш" Даже в случая за цената си, усилвателя е доволно добър. А и освен 2-те български говорителчета, които на всички са ни ясни колко са перфектни от към звук, какви са ти другите компоненти?
ПП: И ако обичаш, недей да ми казваш какви са ми знанията
Айде със здраве.
EDIT:
| milmar написа: | | Според мен цялата тема.... |
Абсолютно.
Последната промяна е направена от BPAHKOB на Вто Авг 05, 2008 21:10; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 21:03 Заглавие: |
|
|
Според мен цялата тема се заформи , закръгли ... направо се запъти към кръглата папка ( кофата за боклук ) ... Не че някой ме пита , но така мисля аз . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 05, 2008 22:25 Заглавие: |
|
|
Аз вчера се задомих със същата тупалка, ама е 2050. Ако на някой му трябва чаркалака от цялата Hi-Fi част, да се обажда. На мен ми трябва само захранването да си движа актюаторите. Транзисторите били ценни, че били Тушиба (ту не шиба) и били цифра бройката. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|