Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заглушаване на ефирните телевизии
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 0:43    Заглавие: Отговорете с цитат

mitcd написа:
Всичките тия неща са вятърничева работа.Истината е в устройство което поврежда електрониката с електро магнитен импулс.И най важното е ако може само аз да имам такова Smile

Няма проблем но и един винкел може да върне енергията към твоя телевизор. компютър и.т.н. има ли смисъл да рискуваш? А устройството е сателитна чиния и магнетрон в фокуса и. Но това може да изпържи и човек и да те съдят за тежка телесна повреда ли искаш или за убийството на съседа с пейсмекъра за който не си знаел, какво? Ти на 10 години ли си че разсъждаваш като дете?
Има хиляди присти начини да си отмъстиш: каноконлит в ключалката на входната врата. силикон в всички фуги на същата но не е ли по добре да го поканиш на по ракия и да му пуснеш филмчето и после с усмивка- весело, без злоба да попиташ и сега война ли ще водим. сигурен съм че ще постигнеш много по голям успех от всички комплицирани методи за отмъщение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 8:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Нали ще си повредиш и твоята електроника, и тази на съседите с такова устройство?
(това се отнася и за заглушителя, той ще "работи" за всички)
Върнете се в началото
mitcd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 23:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама и Петров ти не се спираш бах ти идеите.Я и така съм си добре!Но кат ми пускат суббуфер и денем и нещем направо се откача.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети