| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Avramov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 17, 2008 9:27 Заглавие: Авто CD Roadstar CD-652USMP/FM- изписва Error 12 |
|
|
| На дискове и на радио няма проблеми .Но като му поставиш флаш или карта ,защото има и двата слота,разпознава ги и след малко изпише на дисплея Error -12.Проводниците от USB слота и и карточетеца отиват в платката на CD-то а не на дънната платка.Прелепих някои SMD схеми и ресетвах процесора но никакъв резултат.Някой може ли да подаде едно рамо,предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 16:55 Заглавие: |
|
|
Днес влезе при мен DAEWOO DCA-3301USB със същия проблем.НЯмам карта и Флашка в момента.Ако открия нещо утре ще пиша за проблема. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 17:11 Заглавие: |
|
|
Какъв е процесора на DVD -то ? Какъв е флаша ? Какъв е епрома ? На SUNPLUS ли е чипа. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 17:17 Заглавие: |
|
|
Какво ДВД, какви 5 лева  |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 17:43 Заглавие: |
|
|
Ами петък вечер е ,нормално е да се бърка . Но да види какъв е чипа все пак. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 17:48 Заглавие: |
|
|
При мен платката под механиката е SAMSUNG с проц S5L9279X01 Чипа в който влизат четците е TMC51F на TAMUL. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 19, 2008 18:28 Заглавие: |
|
|
bai_tishan вече не съм в сервиза , но последния поглед който хвърлих на едно CD беше, че е със samsung процесор. CD -то е за стъпало така че предполагам флашката работи. Утре мога да направя някакво замерване. Даже не съм обърнал внимание обаче CD ли беше DVD -и ли е . Петък е все пак  _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 20, 2008 8:28 Заглавие: |
|
|
Каква е ситуацията.СЛед като вкарам картата чипа за слотовете си има генерации и комуникации с процесора.Като позагрея проца с духалката от Error 12 отивама на Error 13.Имам съмнения че самия процесор прави номера с някой от портовете си за комуникация с другия чип.Човека днеска ще си го взема,че ще пътувал някъде си,така ,че няма да го ровя повече.При следващото такова пак ще се търси ключа за бараката. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|