| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 13:59 Заглавие: Четене на заключен PIC процесор |
|
|
| Дали знае някой възможно ли е да бъде прочетен заключен процесор 16C711 на Атмел ,и къде може да бъде направено /или как/ това. Фирмите искат големи пари за една платка управление ,а самия чип е 2-3 долара в Комет. Процесора е OTP. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 14:54 Заглавие: |
|
|
трудно но не невъзможно.първите два реда от паметта съдържат ключа.има и софтуер който го игнорира.играта е доста и ако за една две бройки не си струва. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 18:23 Заглавие: |
|
|
| Ако можеш да го направиш ,за колко би се наел? Мога да ти пратя изчетения от мене файл -чете се до 3F ,така си е и по дейташита на процесора ,но остатъка е заключен. Имам програматор Willem,който ги поддържа тези PIC-ове. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 21:44 Заглавие: |
|
|
| Не е точно по темата , но не може ли да се напише програма за друг процесор (Казвам друг защото аз лично познавам добре атмелските ) . |
|
|
 |
Tsvetkov Опитен потребител

Регистриран на: 13 Окт 2003 Мнения: 392 Местожителство: Хитрино, Шуменско
|
Пуснато на: Чет Фев 24, 2005 21:56 Заглавие: |
|
|
| А дали не може да се копира вместо да се чете? |
|
|
 |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 0:44 Заглавие: Re: Четене на заключен PIC процесор |
|
|
| ELP написа: | | Дали знае някой възможно ли е да бъде прочетен заключен процесор 16C711 на Атмел ,и къде може да бъде направено /или как/ това. Фирмите искат големи пари за една платка управление ,а самия чип е 2-3 долара в Комет. Процесора е OTP. |
Доколкото знам тия процесори не са на Atmel!!!!  _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 7:50 Заглавие: |
|
|
| Tsvetkov написа: | | А дали не може да се копира вместо да се чете? | - нищо не пречи да го затриеш и препрограмираш ако това ти е въпроса
WDW, не са на atmel на microchip са  _________________ home studio |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 9:17 Заглавие: |
|
|
ще ми трябва цяла нова платка със здрав чип.ако искаш ми се обади на 0889781731. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| Какво ще рече това -цяла нова платка с нов чип? Нещо не ми стана ясно? По отношение на PIC а -вярно е те са на Microchip ,грешката е моя. Що се отнася до препрограмирането - писах и по нагоре PIC16C711 е ОТР-т.е. еднократно програмируем. Написването на нова програма е невъзможно понеже не ми е известен алгоритъма на действията -процесора е от управлението на кафе машина Rowenta . |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 21:36 Заглавие: |
|
|
| Защо не пробваш да драснеш няколко реда на производителя, може пък да ти пратят програмата. |
|
|
 |
|