| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
4848profesor Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2008 18:31 Заглавие: Продавам осцилоскоп Tektronix четирилъчев,100 MHz ,TAS 475 |
|
|
Продавам осцилоскоп Tektronix TAS475, четирилъчев 100 MHz, в комплект с 4 сонди и документация на английски(200 страници).Цена 900 лева.
Купен е с гаранция от 3 месеца.Включван е 5-6 пъти.
Росен Дмитров
Сливен
тел.0808654959
e-mail:[email protected]
За снимки на апарата и информация-по всяко време на денонощието.
http://www.imagebam.com/gallery/f8d023e3b875d008f1d4d3f485419336/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 0:19 Заглавие: |
|
|
| Да беше споменал поне като е бил купен, колко е работил преди това (щото е бил втора ръка още като си го взел, все пак...), дали е бил професионално refurbished, имаш ли документи и прочее... |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 0:28 Заглавие: |
|
|
zmeios, Чисто нова кола ли караш или е от "Горубляне". Ако е второто знаеш ли на колко километра е?  |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 0:33 Заглавие: |
|
|
Не намирам за уместно сравнението с колата. За тази цена този модел осцилоскоп трябва да бъде - като минимум! - заводски обновен (във оторизиран център, не във Филиповци) и със документи за калибрация.
И да, в документите _пише_ на колко километра е, макар и приблизително (има маркировки на "дъното" на машината за точен модел и партида производство). Знам щото имам такъв... Не точно тоя модел де, но factory refurbished.
И между другото, автора на темата пише че е имал 'гаранция' като го е купил, което ме кара да мисля че _Е_ refurbished и че _има_ документи. Което всъщност е плюс за машината, а не минус! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 0:42 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | в документите пише |
С тая тема сбърка ...
документи за калибрация- по желание на купувача срещу еди какво си  |
|
|
 |
ikarlo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2008 17:40 Заглавие: |
|
|
| Между четирилъчев и четириканален има доста разлика. |
|
|
 |
4848profesor Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 01, 2009 20:06 Заглавие: Калибрацията се заплаща и то доста солено |
|
|
Когато рециклират осцилоскопи (refurbished) основно се сменят електролитните кондензатори.Това съм го чел за машини, които се продават в този вид,но не включват калибрация.Който желае може да влезе в сайта на Tektronix и да види колко струва една калибрация на осцилоскоп. Говорил съм с фирмата представител на Тектроникс в София-по принцип стане ли нещо се сменят цели платки,дори те не занимават да разпояват и запояват елементи,освен ако не е нещо елементарно.Те даже ми предложиха да си купя от тях нов с гаранция 15 години от датата на закупуването.Но две -три хиляди долара са твърде много.Става въпрос за TDS 20..
ПРОДАДЕН ! |
|
|
 |
|