|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 22:36 Заглавие: |
|
|
| Не знам кои имаш пред вид под "първи", аз съм изучавал по нови модели, в ШЗО в Долна Митрополия, от серията МИ, имат доста хидроавтоматика и малко електроника. Моделните са чисто електрически , предполагам, нямам опит с тях. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 22:55 Заглавие: |
|
|
Говоря за тези от преди 20-30 години. Аз електрониката не я обичам за такива неща!
Моделният е само за фокусиране върху проблема и оформяне на визия. Няма да се пробвам на реален ако не знам как изглежда моделния. Сега се сещам, че имам верни авери в Харковския авиационен институт. Някога ме кандардисваха да ми направят хеликоптер за 20 000 долара, ама тогава ги нямах. Пък и книжка за хеликоптер нямах. Сега пак нямам ни едното, ни другото, но поне може да се позапозная. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
lateka Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 23:20 Заглавие: апратура |
|
|
| Здравейте,Хеликоптера е модел Wasp v3,можеш да го видиш в нета.А за парите мога да кажа че ми излезе 200лв. няма как да ти го дам за по-малко от 150лв. едва ли това ще те устройва.Ако искаш може да видиш какво са писали хората за хеликоптерите в www.modelistika.com Най-добрия български сайт за rc джаджи.Само да кажа че ао си решил да се занимаваш и с това хоби трябва да се въоражиш с с доста търпение.Аз си мислех че купуваш и караш.Да ама НЕ,оказа се че трябва да имаш доста познания за тва онова.Можеш да видиш в www.youtube.com какви магии могат да правят тия малки бръбарчета.Самата апаратура не е толкова скъпа колкото самия хеликоптер. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2009 23:38 Заглавие: |
|
|
Може 150 и да ме устрои. Бензин, дизел или ток го движи  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
lateka Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 10:38 Заглавие: Wasp v3 |
|
|
| Хелито е електро двигател(иначе би струвало много повече пари).Модела е Wasp v3 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333217 ето това са снимки,като това не е оригиналната апаратура. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|