| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naskoni Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 18:05 Заглавие: ПРОБЛЕМ С ЗАХРАНВАНЕТО НА ТВ BЕKO ШАСИ 10.3 |
|
|
НЕ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ЗАХРАНВАНЕТО.сМЕНИХ ГО ПОЧТИ ЦЯЛОТО ВСИЧКИ КОНДЕНЗАТОРИ И ЕЛЕКТРОЛИТНИ И КЕРАМИЧНИ И НИЩО.В ВТОРИЧНАТА ЧАСТ НЯМА ПОЧТИ НИКАКВИ НАПРЕЖЕНИЯ,.ОКОЛО 1,2 В.
СЛЕД ДИОДИТЕ НА НИСКИТЕ НАПРЕЖЕНИЯ И 22В. НА КОЛЕКТОРА НА ТРАНЗИСТОРА НА ТХО.КАТО СЕ РАЗКАЧАТ ПО ОТДЕЛНО ВТОРИЧНАТА ЧАСТ ПАК СЪЩАТА РАБОТА ЗАХРАНВАНЕТО Е С TDA4605-15 A NA SHEMATA KOQTO IMAM E SAMO 4605 .СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ТАФА ЗА ИМПУЛСНОТО И С ТОВАР И БЕЗ ОТ НЕГО НЕ ИЗЛИЗА ПОЧТИ НИЩО.МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 18:15 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с универсално турско захранване дали ще тръгне! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 18:19 Заглавие: |
|
|
naskoni, цифрите след тирето на 4605 са "класове" показващи в случая до каква максимална честота може да работи схемата. При телевизионни приложения това на практика няма никакво значение.
Огледай пусковите високоомни резистори около схемата.
Нали не ти е "залепнал" CapsLock-a? |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2005 23:45 Заглавие: |
|
|
Както написа RC ,
на 2 и 3 пин има високоомни съпротивления!Провери ги!Трафа ти е здрав |
|
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 8:10 Заглавие: |
|
|
когато мериш високоомните ги разкачай ,иначе лъже. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 23:33 Заглавие: |
|
|
[quote="RC"]naskoni, цифрите след тирето на 4605 са "класове" показващи в случая до каква максимална честота може да работи схемата. При телевизионни приложения това на практика няма никакво значение.
Огледай пусковите високоомни резистори около схемата.
Колега не съм 100% на твоето мнение.Дори и на теория да е написано както ти казваш,в моята практика съм имал проблеми при телевизионни приложения на тda4605-3 и с tda 4605-15
naskoni ти ршавай  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 8:45 Заглавие: |
|
|
| galov_p, това че си имал проблеми изобщо не означава, че са виновни схемите. Най-ниският клас (по честота ) е далече над необходимото за захранване на телевизор. |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 9:05 Заглавие: |
|
|
| раскачи захранването и го натовари с една крушка 25ват.И можеш да работиш по него,но първо провери двете високоомни съпротивления със отпояване. |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 16:14 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | galov_p, това че си имал проблеми изобщо не означава, че са виновни схемите. Най-ниският клас (по честота ) е далече над необходимото за захранване на телевизор. |
Мисля че по този въпрос може да поспорим според мен не маогат да се заместват на 100% но това си е мое мнение което съм си изградил от моята практика .За това че бях гост и знаех че ме виждаш не е с някаква умисъл просто бях на друго РС и мисля че не е проблем. _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 17:44 Заглавие: |
|
|
galov_p, уважавам правото на мнение на който и да е, за каквото и да е.
Но нямам никакво намерение да се впускам в спорове. |
|
|
 |
|