|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 14:38 Заглавие: Автокасетофон Ford 2003R за разкодиране. |
|
|
Паметта на посочения касетофон е 77007МС. Въпроса ми е, мога ли и като каква памет да я чета на Pony Prog. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
auviteh Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 15:38 Заглавие: |
|
|
| Виж на http:/www.etlweb.com.Мисля,че там имаше програматор за тази серия. |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 15:52 Заглавие: |
|
|
Напиши серийния номер!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 16:21 Заглавие: |
|
|
Серииния номер е U036088. Благодаря предварително. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 16:34 Заглавие: |
|
|
Пробвай 3072 _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 17:08 Заглавие: |
|
|
Явно не съм! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 17:12 Заглавие: |
|
|
Pavlik, не знам дали колегата Joniks-serviz е видял темата но те уверявам че аз съм прочел всичките по този въпрос . Затова и не пуснах темата направо със серииния номер,а се опитах по "трудния" начин да реша проблема. Ако бях гост на форума имаш право да направиш забележка на Joniks-serviz, но в случая не е така. Мисля че се събираме на форума за да си оказваме помощ и това и очаквах. Всичкото това го казвам без никакви лоши чувства. Желая успех на всички. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:23 Заглавие: |
|
|
Joniks-serviz за съжаление с посочения от теб код не се получи, но не знам дали причината не е в мен. След въвеждане на цифрите кой бутон се натиска за вкарване на кода. Ако някой колега може да помогне с информация на какъв програматор може да се чете 77007МС
ще бъда благодарен. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 15:35 Заглавие: |
|
|
Добри,виж какво съм изтеглил някога за 77007,не знам дали ще ти помогне нещо,просто касетофоните не са моята страст. _________________ Димитър |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|