|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MKonstantinov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2009 16:29 Заглавие: DC Електромотор |
|
|
Здравейте. Надявам се да съм оцелил точния раздел.
От извесно време се опитам да намеря място/магазин, в който да се предлагат "малки" електромотори 1,5 - 3 V, но все още немога да открия. Звъннах до Комет, а те ме препратиха към http://uk.farnell.com, но и там не успях. Дали някой от вас може да помогне с подобна информация? Не желая да купувам готов продукт (детска ел. количка) и да го разглобявам, тъй като първо искам да се запозная с параметрите, а и ако върши работа ще ми искам бройки.
Извинявам се, че ви занимавам с такива неща, но немога да се справя сам. Благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2009 17:12 Заглавие: |
|
|
Ако напишеш от къде си, значително ще улесниш нас-желаещите да ти помогнат!  |
|
|
 |
MKonstantinov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 19, 2009 22:07 Заглавие: |
|
|
Да ти кажа докато го писах се замислих, но явно съм забравил От София съм. Ще е много удобно да е тук. Ако ли не... Speedy и т.н.
Моля ако някой знае да драсне нещо. Благодаря ви! |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 20, 2009 0:02 Заглавие: |
|
|
| Conrad ? |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 20, 2009 3:28 Заглавие: |
|
|
Благодарим за коректното обръщение, като начало, и добре дошли във форума! Тук такива неграмотни лумпени идват и питат че на човек да му стане приятно от Вашия тон.
Айде стига спам сега Конрад по принцип внася 'джаджи', които могат да се категоризират като електроника, но не са баш 'електронни елементи'. Имат магазини няколко, аз ползвам този, който остава отдясно като тръгнеш от 5-те кьошета към баня Мадара.
Не разчитайте на компетентни продавачки. Гледайте... и така
А впрочем, за какво са ви нужни толкова нисковолтови малки моторчета? И какви точно (стъпкови, или ще въртите нещо)... Питам защото като правило се избира по-стандартен мотор, а ако нещо захранването не е баш като за него, се прави адаптор на захранващото напрежение. Особено ако ще има контролерни мостове около него, или пък захранването е волт и половина (във втория случай, импулсен преобразувател си е направо задължителен).
Ама така наизуст да стреляме... Дайте инфо! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|