Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Схема за ограничение на напрежение, реализирана с ОУ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 20, 2009 15:57    Заглавие: Отговорете с цитат

ststefanov, много ти благодаря за положения труд Idea . Точно това е схемата, която търсех! Радвам се, че ти бе един от тези, които ме разбират Cool
RC, много ти благодаря и на теб за иновацията, която предлагаш. Не знаех, че имало такъв тип усилватели. Мисля, че такива усилватели надали някой внася и ще трябва да се прави поръчка. Затова ще приемем схемата на стефанов.
Стефанов, моля да не местите темата. Не съм много съгласен с леко грубите мнения на РС, не че ми пука, но не всеки път мога да се сдържам. Всеки има право на грешки, макар че в случая не виждам с какво съм сгрешил.
Успех и благодаря на всички от форума Exclamation

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 20, 2009 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

charli, няма да е лошо да си прочетеш пак последния пост и да го редактираш, че да стане ясно "кой кум, кой сват, кой брат".
Нещо много си ни омотал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 20, 2009 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Също така и да посочи кое от мненията на колегата РС(вероятно визира RC) визира за грубо-щото аз поне я изчетах темата 3 пъти и не виждам такова...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 20, 2009 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Написал съм леко грубите, а не грубите. Може да се разбира и като заклачливи, поне аз така ги разбирам де. Айде стига флуд, че да не се разшетам с метлата Cool

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 20, 2009 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж сега нито мога да разбера иронията ти,нито смисъла от нея.
Почна обаче сериозно да ми писва от "видни форумни революционери" и "бранници за правата на потребителите".
Колкото и да се напъвам-не мога да се сетя да съм трил или да съм "минавал с метлата" във връзка със постове с флууд и всякакви други празни приказки в сериозните раздели.
Няма и такава практика в този форум (не че не е уместно).
Обикновено практиката е да се прави забележка за такива неща.
Така че обвинението ти че
charli написа:
започват да се развяват разни метли

го намирам за тотално безпочвено.
А като искаш да флудиш,темата да прерастне в другарски лаф-мохабет с кръчмарско-пролетарски привкус и полезност клоняща към нулата-мисля че най-учтиво ти предложих темата да иде в подходящия за целта раздел.Па си флудете на воля.
За постовете на RC,както и на който било друг от писалите в темата не виждам ама и капчица грубост в тях.Както и предполагам останалите също.
Та така.
Темата е видно че е "решена",а и изчерпана от съдържание,кой е "свата",кой е "брата",така и не благоволи да напишеш-така че май е време за катинара.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети