|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 12:12 Заглавие: Продавам тиристорна станция "КЕМРОС"-22kW |
|
|
| Нова.ТЕСТВАНА. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 12:55 Заглавие: |
|
|
| малко повече подробности, ако може снимка, цена, за какво може да се ползва |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 13:30 Заглавие: |
|
|
То може и това да му е целта на "госта", да разбере за какво може да се ползва
Щот като гледам май не иска да я продава,нито адрес, нито телефон ни нищо е оставил
..-ЯЯЯЯ да пробвам ......КУПУВАМ яяяя ДАВАМ 2,63в. (два лева и шейсе и три стотинки) барабар с ДДС!
....А ся да видим!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 17:53 Заглавие: RE: |
|
|
| Това е по скоро промишлено устройство.Отнася се за тиристорен преобразувател(Преобразуващ променливо 3-фазно напрежение в плавнорегулируемо постоянно такова).Използва се за плавно управление скоростта на постояннотокови двигатели с мощност до 22kW с паралелно възбуждане.Включва различни видове защити и индикации за аварийни режими.Цената е изключително изгодна,но за това по на там.Благодаря! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 1:32 Заглавие: |
|
|
| Търся две такива със моторите и куплирани към тях генаратори - няма значение на колко волта. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 1:38 Заглавие: |
|
|
| Моторите/генераторите може и да са доста по-малки - не ми трябва мощност. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 9:54 Заглавие: re: |
|
|
| Предлагам само тиристорната станция без периферни устройства.Размерите и са около 40 на 40 на 60 см. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 23:09 Заглавие: |
|
|
На времето 81-85г като ги правеха бях на стаж от Електротехникум-а в завода-Н.Киров-Русе.Имаше още КЕМТОР,КЕМЕК,и още някакви КЕМ-ове.Пълни са със ма741,доста груба изработка.Още се въргалят цели платки из нас!  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 11:03 Заглавие: re: |
|
|
| Ангел написа: | На времето 81-85г като ги правеха бях на стаж от Електротехникум-а в завода-Н.Киров-Русе.Имаше още КЕМТОР,КЕМЕК,и още някакви КЕМ-ове.Пълни са със ма741,доста груба изработка.Още се въргалят цели платки из нас!  |
И аз се радвам да те видя приятел!От" коментара" ти личи, че познанията ти по тиристорна техника се свеждат основно в това да събираш и въргаляш из къщи разни платки от разни там КЕМ-ове или както и да ги наричаш.Предлаганото от мен устройство(монтирано естествено от правоспособен специалист),предлага дълговременна употреба без някакви специални грижи.Същото съчетано с изгодната цена(около 400 лв.)е един добър избор,имайки впредвид че подобни устройства могат да струват и няколко хиляди долара.Съгласен?
Поздрави на Ангел!Благодаря ти че се обади!
P.S. За всеки влак си има пътници. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 22:39 Заглавие: |
|
|
:oops:УУпс!!Извинявам се занеуместния коментар-просто името на изделието извика у мен сантиментални спомени от ученическите ми години.Не исках да се подиграя със стоката ти въпреки че точно това стана.Кофтито е че вече има турски и китайски регулатори на ниска цена с малки размери-виждал съм ги на Пловдивския панаир.Прогрес!Дано обаче някой "избере Българското",и купи твоя!!
Успех  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|