Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За писането на кирилица-последно!
Иди на страница Предишна  1, 2
 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo



Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 02 Май 2004
Мнения: 15426

МнениеПуснато на: Съб Апр 11, 2009 14:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Горе долу година и нещо откакто я има вградената кирилизация на форума.Продължава да си има писания на латиница-само днеска до следобеда съм изтрил няколко и то на 3-4 различни потребители.
Отделно писания с четворки и шестици.
Да бъда повече от ясен-писания на латиница ги трия на общо основание.Без значение новодошъл,стародошъл,чел правилата,не ги чел,разбрал,неразбрал,вечно неразбрал.
Системното писане на латиница-завършва с 1седмичен бан.Сиреч да го преведа на най-прост език-2-3 поредни поста пуснати на латиница,шльокавицо-маймуница и всякакви подобни гарантирано ще издействат на пусналия ги една седмица почивка в село Баново.
За разни писани на български,но абсолютно неграмотни текстове-няма да говоря.За тях вече и съм се отчаял че това явление можем да го изкореним.Иде реч за писания без главни букви,без препинателни знаци,всичко в едно изречение без начало и без край и всякакви подобни "салати от думи".
И аз не се считам че имам идеален правоговор и правопис и затова и не правя забележки за минимални и единични грешки.Но и не мисля да допускам пък и всякакви идиотски писания,които трябва да ги прочетеш 3-4 пъти та да им разбереш смисъла,за какво аджеба иде реч.
Имаме прекрасен език-уважавайте го поне малко!

_________________
Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov