| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 14:41 Заглавие: Съвет за Съдомиялна MIDEA WQP8-9001A/B |
|
|
Мисля да си купувам такава тези дни да си кажете мнението, и който я има най вече? _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 18:27 Заглавие: |
|
|
Много ми прилича на моята брандвана под марката NEO.
Работи си машинката вече към 3 години. Само трябва да е ПЕРФЕКТНО нивелирана. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 20:12 Заглавие: |
|
|
| grizzly написа: | | Само трябва да е ПЕРФЕКТНО нивелирана. |
А защо??? Какво има в съдомиялната за да изисква нивелиране?
Иначе аз съм привърженик на марката MIDEA, за хора които не могат да си позволят по голяма сума за електроуреди. Поне се опитват да се наложат на пазара със собствена китайска марка, а не да попаднеш на някое гръмко име-менте. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
grizzly Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:02 Заглавие: |
|
|
Трябва да е нивелирана защото има датчик против наводнение и умира ако види няколко капки вода. Отдолу в себе си.
Моята я купих за една нова година. Замъкнах я вкъщи и я включих без много да му мисля. Изпра един комплект чинии и на 1ви януари се оказа че вече не работи.
Изпсувах люто и грабнах отверката защото сервиза едва ли ще работи по празниците. За моя изненада попаднах вътре на много прилична изработка и ИСПАНСКИ програматор. Естествено преди това бях напцувал всички китайци и себе си че купувам такава техника.
Сглобих я и тя взе че тръгна (без да пипам нищо) - само от накланянето. Това ме наведе на гениалната мисъл да прочета инструкцията.
И там си пишеше че ако не работи е пиинала вода защото не е нивелирана. Този път се постарах да я нивелирам и от тогава не е спирала. |
|
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:42 Заглавие: |
|
|
Имам такава Мидеа и работи перфектно. Прав е колегата grizzly, има датчик най отдолу, и ако протече се изключва. Оше като я купих вентила за входящата вода започна да пропуска, леко ме наводни и блокира, след смяна на вентила и изливане на водата от тавата най отдолу тръгна.
Иначе Мидеа са ми и трите климатика, работят си перфектно. Заводът който ги произвежда е най модерния в Китай (и не само).
По добре качествено Китайско изделие, отколкото некачествено "марково" както си мислим че купуваме. |
|
|
 |
|