Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за Съдомиялна MIDEA WQP8-9001A/B

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
martin_1
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 29, 2009 14:41    Заглавие: Съвет за Съдомиялна MIDEA WQP8-9001A/B Отговорете с цитат

Мисля да си купувам такава тези дни да си кажете мнението, и който я има най вече?
grizzly
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 29, 2009 18:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ми прилича на моята брандвана под марката NEO.
Работи си машинката вече към 3 години. Само трябва да е ПЕРФЕКТНО нивелирана.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Сря Апр 29, 2009 20:12    Заглавие: Отговорете с цитат

grizzly написа:
Само трябва да е ПЕРФЕКТНО нивелирана.

А защо??? Какво има в съдомиялната за да изисква нивелиране? Rolling Eyes
Иначе аз съм привърженик на марката MIDEA, за хора които не могат да си позволят по голяма сума за електроуреди. Поне се опитват да се наложат на пазара със собствена китайска марка, а не да попаднеш на някое гръмко име-менте.
grizzly
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да е нивелирана защото има датчик против наводнение и умира ако види няколко капки вода. Отдолу в себе си.
Моята я купих за една нова година. Замъкнах я вкъщи и я включих без много да му мисля. Изпра един комплект чинии и на 1ви януари се оказа че вече не работи. Laughing
Изпсувах люто и грабнах отверката защото сервиза едва ли ще работи по празниците. За моя изненада попаднах вътре на много прилична изработка и ИСПАНСКИ програматор. Shocked Естествено преди това бях напцувал всички китайци и себе си че купувам такава техника.
Сглобих я и тя взе че тръгна (без да пипам нищо) - само от накланянето. Това ме наведе на гениалната мисъл да прочета инструкцията. Embarassed
И там си пишеше че ако не работи е пиинала вода защото не е нивелирана. Този път се постарах да я нивелирам и от тогава не е спирала.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Апр 30, 2009 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам такава Мидеа и работи перфектно. Прав е колегата grizzly, има датчик най отдолу, и ако протече се изключва. Оше като я купих вентила за входящата вода започна да пропуска, леко ме наводни и блокира, след смяна на вентила и изливане на водата от тавата най отдолу тръгна.
Иначе Мидеа са ми и трите климатика, работят си перфектно. Заводът който ги произвежда е най модерния в Китай (и не само).
По добре качествено Китайско изделие, отколкото некачествено "марково" както си мислим че купуваме.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети