| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 19:54 Заглавие: |
|
|
| 7160 написа: | кабела от антенния вход няма нищо общо
|
Не си прав.Не мислиш ли че от кабела на кабелната има нула.Ако не знаеш за потенциалите земя - нула .За какво говорим?Проблем не би имало само ако си с TV-LCD(кабела на тока е трижилен).Сигурен съм че при мене какъвто и димер да сложа няма да имам смущения.И то при дирекна връзка TV -Комп. Всичко е важно от разклонителя до свързващите кабели.То ясно че димера ти вкарва тия смущения,но има начин да се оправи! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 19:56 Заглавие: |
|
|
Въпросът е, редно ли е - при положение че димъра ос*ра положението - да оправяме околните уреди, вместо да оправим димъра?  _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 16, 2009 22:06 Заглавие: |
|
|
Да щракне една снимка на тоя димер ,че да не се пише еи така...
PS.Ако нещо с филтрирането не му е в ред то утре и от друг уред ще му прави магарии.Ако няма екранировка на някой кабел и се чува радио например -радиоточката ли ще спре ? |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 2:07 Заглавие: |
|
|
mitcd защо ли в прахосмукачките се слагат кондензатори в елверигите им.Защо при постария ми безжичен телефон и компютър при включване на компа се чуваше бръмчене по време на разговор с безжичния телефон.А за качеството на усройствата съдя не по снимките им а по схемите им. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 8:37 Заглавие: |
|
|
Така е почти всеки уред има филтър,но и самата система трябва да е защитена от смущения. Писах да качи снимка(може да е познат) ,щото не знам дали ще може да ти качи и схема.Знам какво е димер и какво е филтър – правил съм такива ,отварял съм и фабрични.Масово захранванията на комповете (особено при готовите конфигурации са ментета).Няма филтър ,няма никой!Че и на някой ТВ та липсват.То при това положение и обикновен ключ да сложи пак ще му прецъква картината.
Ако телефона ти е Panasoanic не ми трябва схема. |
|
|
 |
7160 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 18:03 Заглавие: |
|
|
Първо се извинявам, че чак сега пиша.
ето снимка на димера
дано помогне
между другото телевизора е Samsung Episode (ако има някакво значение)
това с лекото разбиване на стената не знам, дали ще успея да убедя нужният човек, но имам някакъв шанс да намеря стар руски
Благодаря! |
|
|
 |
|