Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнение за форума

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo



Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Cvetanov
Нов потребител
Нов потребител


Регистриран на: 12 Апр 2004
Мнения: 24
Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Апр 15, 2004 11:50    Заглавие: Мнение за форума Отговорете с цитат

От няколко дни посещавам форума и искам да споделя мнението си за него:

1. Според мен този форум е полезен на доста хора и е хубаво, че съществува място къде могат да се обменят идеи и информация.
2. Факт е също така, че има хора които само плюят и критикуват неоснователно или просто пишат глупости. На този свят не можеш да угодиш на всички, не могат всички да са доволни.
3. Друго което ми прави впечатление е, че понякога на неправилно или неясно зададен въпрос се отговаря със сарказъм или присмех, което не прави чест на никого. Никой не се е родил научен, а и щом търси помощ, то е именно защото нещо не му е ясно.
4. Въпроса с кирилицата: Не мога да разбера защо писането на латиница се прави на такъв голям проблем. Мен също ме дразни, но Internet е това, което е, именно заради свободата, която дава. Ако просто не се отговаря на постове на латиница, нещата ще си дойдат сами на място след време. Не бива да се забравя, че писането на латиница е навик създаван с години, а и все още има хора, които нямат възможност да пишат на кирилица.
5. Прочетох на форума за идея за създаване на българска база данни за електроника. Мисля, че това е много добра идея и ако се включат повече сериозни хора може да се реализира. Аз лично с удоволствие ще участвам, най-вече за нещата свързани с микропроцесори и микроконтролери.

Ами това е.
Пожелавам на всички успехи и ползотворна работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov