|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 15:11 Заглавие: |
|
|
Не на празно съм направил с bold локален трафик.
Интернет+локален трафик = макс 2Mbit |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 15:18 Заглавие: |
|
|
Трябва да я има скоростта ... А аз я нямам. Това е положението.
Понеже аз съм си нагъл, пак се обадих на съпорта към 20,30 часа. Господина отсреща каза, че колегите му работели. Имало някакви прекъсвания по чифта. Изпрати заявка за утре.
Притеснява ме само едно:
Data rates up to 24 Mbps for downstream and 1.2 Mbps for upstream.
Това го пише в мануала на модема ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 11:32 Заглавие: |
|
|
Развръзка 2 по моя проблем.
Отидох в БТК центъра за евентуална смяна на модема, понеже имах определени съмнения в него. След един разговор от служителя им там, се установи, че в наше село 2 mbit-a нема. До 1. Имало технически проблеми по Outdor-a, всеки ден се работело и в близкия месец, два щяло да се реши проблема.
За две седмици разтакаване по телефоните, един човек не се намери да каже това. А най интересното е, че като подписвах за тази тарифа новия договор, никой нищо неспомена. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Ти както сам разбираш нишката се къса от долу до горе и не очаквай да имат информация в продажбите за техническите проблеми Щом са ти обещали хората ще те оправят Така е в приватизираните фирми където постоянно се съкращават хора а тези които работят го правят в много изчанчена обстановка.OUTDORA е едно доста стабилно Китайско съоръжение на фирмата HUAWEI какъвто май ти е и модема който предоставя много гъвкави интерфейси на абонатите и вероятно още с решаването на проблема ще ти коригират нещата от София.Всичко по тези изнесени съоръжения се администрира и конфигурира от големия град Между другото колкото и да ровиш в модема което по принцип не е желателно няма да ти промени нищо.Всички видове конфигурации и от там и скорости на абонатите се задават от така наречените ПРОФИЛИ които представляват конфигурационни файлове и те се "наливат" от хората от БТК които се занимават със системата. Желая успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Юни 20, 2009 23:37 Заглавие: |
|
|
До колкото разбрах от служители на 3 буквената компания.Тия 2 мегабита нещо неса това което са....Самите модеми се дънят.А това че не ти го позволява трасето?!?Дето са ти го казали е пълна простотия как тогава сваляш и то с голяма скорост а и на 800 метра от централата!Аз какво да кажа като повечето ми модеми са над 3кМ  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
YAROSHKH Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 11:13 Заглавие: |
|
|
Тъй като историята се повтаря навсякъде, прдлагам да бойкотираме небрежното отношение на БТК със същото такова. Решил съм сметките да си ги плащам със жълти стотинки. Не по-големи от 2 стотинки. След като те смятат нашето време за безценно (няма цена, все едно нямаме какво друго да правим освен да киснем на безплатният им телефон...), нека да превърнем и тяхното в такова ! Мисля, че ако започнем всички , или много от нас да плащаме по такъв начин, може някой мениджър да преосмисли загубата на време за броененто на жълтите стотинки, и да пренасочи усилията на персонала в отстраняване на повредите. Своевременно.
Призовавам всеки който има някакви проблеми с БТК или е срещнал наглият тон на оператор който му казва , че видиш ли , всичко му било наред, и това че няма ИНТЕРНЕТ е само в неговото съзнание, да ПЛАЩА СМЕТКИТЕ СИ С ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. Нека да видят и те какво е да си губиш времето !!! Колкото повече се включим, толкова по- ще ни се обърне внимание !
Дотук сме трима за град Варна. Ако има и други които искат да се присъединят към нашият протест, можем да направим организирано внасяне на стотинките ! Нека да се поизнервят качествено !Пишете ми на MAIL-a , и да започнем !
И още нещо - Всяко прекъсване в ИНТЕРНЕТ-а е желателно да го докуметирате с Уведомително Писмо до Управителят на съответният клон. Само така ще Ви се обърне досатъчно внимание. От опит го знам. Имахме и прекъсвания и какво ли не. Само след такова писмо, имаше ефект. Явно докато не намесиш закона, никой не се среми да те запази като клиент.
ПИШЕТЕ УВЕДОМИТЕЛНИ ПИСМА ! И задължително ги заверявайте ! Тогава ще можете да си търсите законните обезщетения, както и да имате право да си прекъснете договора ако никой не ви обърне внимание. действа , така че смело ! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 12:52 Заглавие: |
|
|
Не ми стана ясно кой телефон е безплатен. Серията 0700 не са.
На мениджърите не им пука, на касиерката ще и се разкаже играта. И ще отнесеш благословията на другите чакащи на опашка.
Поради това, че при мен не са единствени съм избрал друг доставчик, който дава многократно повече за по-малко пари.
Само от преминаване от традиционна към IP телефония съм намалил сметките примерно от 400 на 40 лв годишно. Е надеждността е малко по-малка, но си заслужава. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 20:00 Заглавие: |
|
|
0800100?
Клиент съм на БТК в София и интернета ми е спирал три пъти- първия път беше заминал модема- смениха го за около 2 дни /не помня точно, но не е повече/. Втория път беше при гръмотевична буря и обилен валеж... за около 6 часа нямах интернет. Третия път беше преди 2 дни, когато компа ми си инициализира хардове, ЦД и прочие- беше през деня и не знам- навярно е било токов удар, факта е, че компа продължи да си работи- просто чух харда, погледнах и видях как ЦД-то мига, все едно съм натиснал reset. Та и за мен е странно- такъв ресет досега не съм виждал, а това работя. При този случай интернет нямаше за около 15 мин. Варианта рутер и модем е изключен- и двата бяха рестартирани с изключване на тока за около минута. Но телефонната поддръжка е ОТВРАТ. На третия случай интернета тръгна ПРЕДИ някой да ми вдигне
А за стотинките съм съгласен- #бал съм ги.... на зла круша- зъл прът! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
rd128 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 1:09 Заглавие: |
|
|
Ще ви разкажа моята невероятна история за БТК.
Клиен съм на БТК от около две години и като цяло бях доволен. Но към краят на Февруари тази година зо около 20 дни имах доста неприятности. Беше петък вечерта изчезна ми интернета, обадих се на съответният бесплатен телефон след около 45-50 минутно чакане, слушане на разни мелодийки, и постоянно повтарща се имформация колко е важно обаждането м ми за БТК най после се вклучи оператор.
Който веднага ме имформира че в района на Бургас има повреда и връзката ще бъде вязтановена на следващият ден до обяд. Познайте какво стана на следващият ден, нищо не се промени. Обадих ес още няколко пъти но получих само голи обещания, и понеже беше събота реших да изчакам до понеделник, явно в почивни дни нямат достатъчно технически персонал. Понеделник сутринта след поредният разговор с оператор връзката ми най после беше въстановена, но не би, след около два часа отново пропадна и с това започна ходенето по мъките. След всяко обаждане връзката беше възтановявана за различни певиоди от 15-20 минути до няколко часа след което пропадаше отново. След всяко обаждане получавах различни обяснения, проблема е в компютарът ти, при нас всички системи са наред, повери си телефонните кабели. При поредното обаждане и минискандал от моя страна, ме свързаха с човек от техническия отдел, той любезно ми обясни че се извършва оптимизация на системата и сривовете са нормално явление. Абе хара вие си оптимизирайте системата по пет пъти на ден ако щете, аз си плащам и искам стабилна връзка. На шестия-седмия ден ми писна и реших да прекратя взаимоотношенията си с БТК. Взех договора и отидох в съответният център в Бургас. Оказа се че не мога да прекратя договора тукутака. През септември на 2008 смених старият модем със Wi-Fi (за безжична връзка със компютър ) тогава преподписах договора за 12 месеца напред. Служителката любезно ми обясни че ако прекратя договора предсрочно дължа пълният размер на таксите за оставащите месеци до изтичането му. Казах и че много лесно ще се оправя, просто ще спра да плащам и дори няма да им върна модема. Тя ме посъветва да не постъпвам така, защото БТК е сключила договори за събиране на дългове с много лоши фирми и рятко им се изплъзвал длъжник. Накрая ме посъветва да напиша заявление, в което да опиша проблема и да го изпратя в някъкъв център за жалби в Плевен. Около 20 дни след началото на одисеята най-после ситуацията се нормализира. От тогава всичко е ОК. Дано това никога не се повтори. Не знам дали има друга толкова мудна и неорганизирана компания като БТК с такова пренебрежително отношение към обикновенният клиент. А идеята за жълтите стотинки е много добра. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 8:58 Заглавие: |
|
|
Безплатни телефони няма
Ако сте на план У дома 50 и разни други, ако приказвате малко, може да се вкючите в безплатните минути от плана. След изтичането на тези митнутки всичко се таксува.
Договора много лесно е можело да си го прекратиш, само защото не ти е доставян нет достатъчно дълго време. Оправдания от сорта "техническа оптимизация" нетоплят никого.
За състоянието на БТК - наскоро пак ги препродадоха. От забатачено положението с тях стана трагично. Скоро дочух, че ще съкращавали още хора. Чудно какви ... като за АТЦ вече се грижи само един екип, който се вика ако има някакви проблеми. Събота и неделя БТК почиват. Повреди не се отстраняват, особенно пък по адсл. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|