| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 19:36 Заглавие: |
|
|
Варианта с ПИК-вете печели глас и от мен, въпреки че сега ползвам варианта с AN.... и съм доволен. Получава се добре... _________________ Всичко е ток и жици. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 21:21 Заглавие: |
|
|
С PIC микроконтролер ми е малко сложно и скъщо - по добре да го направя с АN-ите.
Нищо ли не може да се направи с ОУ? Много ми се иска да стане с тях щото имам доста и прашасват в шкафа. |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 21:29 Заглавие: |
|
|
По веднъж в годината ги вади да падне прахта , ако некой ден ти дотребват ше знаеш каде са  |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 21:36 Заглавие: |
|
|
| И без да ги вадя знам къде са но това не помага. |
|
|
 |
fortech Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 23:19 Заглавие: |
|
|
Ето схема на усилвател (предусилвател ) управляван с напрежение (виж атача ).Това е за 1 канал.От 1 потенциометър подаваш управляващо напрежение на входовете на колкото си направиш канали и ето ти 1 потенциометър---управление на N -броя канали.Прецени колко труд , време и пари ще ти струва и ако още имаш мерак , действай.
Успех! _________________ Всички знаят , че еди кое си не може да се направи.Обаче се намери един , дето не знае , и вземе , че го направи.Така се раждат някои открития. |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 1:01 Заглавие: |
|
|
А и слуховия апарат на чавек дали се е променил чак толкова много за 10години и дели се интересува от напредъка в електрониката през този период и дали въобще му трябва да бъде в крак с времето и модата.Мисля че не. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
Пуснато на: Съб Авг 22, 2009 4:54 Заглавие: |
|
|
| bvgdzk написа: | | ..... дали въобще му трябва да бъде в крак с времето и модата.Мисля че не. |
По- голям консерватизъм съм срещал само в консервената фабрика.
Както те слушам си гледаш черно- бялата "Опера" и хал- хабер си нямаш от плазма. _________________ Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп. |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 25, 2009 9:58 Заглавие: |
|
|
Уважавайки мнението на всеки един от Вас, ще кажа следното... Незнам колко се е променил слуховият ни апарат и дали въобще е както трябва да е..? Но определено трябва дасе стараеме да сме поне в крак с т. нар. мода в електрониката... да пробваме "новото" да стигаме до извода защо са го проектирали..? - кое му е добре и кое не..? А който си харесва старото и се задоволява с неговите възможности нека си го ползва. . . но по този начин прави крачка назад в опита си...! _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
|