| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 13:40 Заглавие: Sony KV-2062MR припуква |
|
|
Шасито намирам, че е P2, но схема не можах да намеря. То може да се окаже, че и не е нужна - телевизора работи, но припуква, според клиента и доста силно понякога. При мен засега почна да пука но не силно и доколкото успявам да локализирам, идва от една джаджа - нещо като високоволтов делител, който има и потенциометър, през който минава напрежението за втория анод на кинескопа - "високото" с други думи. Потенциометъра работи - ефекта е че растърите ( ) на трите "пушки" се разминават или събират в хоризонтална посока - прилича малко на фокусиране, но не е - явно се регулира стойността на "високото" в малки граници. Каква му е всъщност функцията и може ли да се премахне тоя потенциометър без да пострада картината, която и без това си е позамазана, според мен кинескопа вече си е изработил ресурса? _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 13:58 Заглавие: |
|
|
Това е корекомско, схемата я има в книгата на Ангел Борисов, издадена 1987г. Съжалявам, че не мога да ти я сканирам. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 14:12 Заглавие: |
|
|
Това си го имаше по магазините навремето. Сигурно пак се намира.
 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 14:56 Заглавие: |
|
|
Има го и сега.Имам разни чешити на склад.H-STAT регулатор се казва.Иване,дай номера-едно тире четиристотин нещоси или едно тире двеста и нещоси трябва да е.. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 15:25 Заглавие: |
|
|
Пише така:
1-228-482
-26
6B24
Подреждането е така, както е на корпуса му. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2009 15:42 Заглавие: |
|
|
Пратил съм ти цена на лични.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|