| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 14:58 Заглавие: |
|
|
Да изпратя ли червена боя за Стилото?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 15:14 Заглавие: |
|
|
Сакъм ! Левскар съм сега . Ето отбора и ръководството му се прочу из цяла Европа. Сега е чест да си левскар.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 15:19 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Сега е чест да си левскар.  |
Айде пак се почна.......  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 21:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | MS8215/8217 имат механична блокировка като токовите изводи се покриват с капачета и се отварят само ако превключвателя е на обхват за ток | Тя хубава тази работа ,ама ако има кой да прехвърли в така отворените дупки щекера ! Въпреки това ,избрания от др. Коцев начин за изгаряне е доста труден ,да не е искал да мери ток във високоволтова верига ? |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 21:34 Заглавие: |
|
|
Извинявам се , че пиша в тази тема. Търся дисплей за уред UT70B. Съвсем леко го чукнах и се пукна. Като този .Засега го ползвам стационарно вързан към компа А имам уред за 10 лв., който е изтърван не знам вече колко пъти и още си работи. |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 5:50 Заглавие: |
|
|
А имаше едни UT2001_7 които пищят при грешно свързване според инструкцията им но ми се струват малко нежни с защита само до 250V  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 6:10 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Въпреки това ,избрания от др. Коцев начин за изгаряне е доста труден ,да не е искал да мери ток във високоволтова верига ? |
Никаква високоволтова верига ами мерих консумацията след диода за 12в на проклетото КТНче. Запоих минуса на единия край на прекъснатата верига ,дадох врътката на милиампери и плюсовия край го доближих до другия край на прекъснатата верига без да съм го прехвърлил на отвора за мерене на милиамперии стана фала . Като отворя средния уред ще видя може там нещо още в началото да е прекъснало защото свети дисплея и показва обхватите при въртене на врътката докато най левия е мъртъв отвсякъде.
Като се поразмисля то въобще не ми трябва друг уред докато имам тия 4 стрелкови уреда а останалия здрав електронен да го ползвам само за мерене на електролитите. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 9:28 Заглавие: |
|
|
Преди доста време гръмнах един руски стрелкови като мерих тока в контакта на обхват ампери. От последвалите фоеверки едната сонда се изпари до дръжката  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 13:01 Заглавие: |
|
|
| Имах предвид ,че когато си на обхват за тоци ,общия + почти няма връзка с измервателната част ,та е доста трудно да изгориш нещо с 12 волта ,виж там на входа ,ако е M890G (поне нещо такова ми се мерна) ,има едно транзисторче за защита в диодно свързване и един термистор. Q1 иR20. |
|
|
 |
|