| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 03, 2009 17:08 Заглавие: |
|
|
... лошо възпитан, особено в търпимост към волните глупости
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 14:10 Заглавие: |
|
|
Влади преди време имаше един, дето пишеше във форума-питаше от къде може да си купи руски електролитни кондензатори,щото нямало по хубави от тях.Като ти чета идиалистичните писания взех да се замислям да не ти е нещо род.......Всеки който не мисли като тебе е потенциален враг на Родината.Що ли ми е познато това от някъде  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 22:27 Заглавие: |
|
|
Ми, аз имам (за сега)две персонални питания (съвсем културно, според темата):
| ivankrivodol написа: | | (може би защото преди време по служебно задължение присъствах на почти всичко, което ставаше тук) | Какво означава това?
| ivankrivodol написа: | Точно тоя ефект търсех с използваната "дума"- п**ка - т.е. не случайно съм я ползвал, предполагам разбираш защо
П.С. и преставам да пиша в темата, за да не си потвърждавам приказките | Моля, разтълкувай този диалог за всички!
...
Ще гледам да не съм причина за ново и окончателно "удряне на катинара" по всички подобни теми с Не-технически характер, Не-присъщи за нашия Форум! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 23:09 Заглавие: |
|
|
Отговарям на първото "културно питане" просто бях таен сътрудник на шесто управление и контролирах поведението на "младежта" по време на културни прояви, за да защитавам соц- строя от "грешки на развитието"  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 23:09 Заглавие: |
|
|
 _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 23:12 Заглавие: |
|
|
Културно се майтапя, разбира се - поддържах всичката техника на тукашния кутурен (пфу, ама че тавтология) дом (читалище) и трябваше или да съм озвучител или осветител, или и двете заедно, или просто да посрещам и най- вече изпращам гостуващите трупи или състави.
Относно другото питане - кой както му изнася (или разбира)...
П.С. забравих, че най- горното включваше и озвучаване и осветяване на често ставащите тогава "партийни" и други тоталитарни конференции и събрания. Както и незабравимите манифестации, което имаше ценното предимство, че не се налагаше да манифестирам, което особено не обичах...
П.П.С. Опаа, пропуснах това, че понякога замествах диджея в дискотеката, в резултат на което успях временно да популяризирам малко по- твърда музика (Rainbow, White Snake, led Zeppelin, малко ZZ Top) и други такива ВИС  _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Пон Окт 05, 2009 23:24; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 23:23 Заглавие: |
|
|
, , , ,
Давай, може и Божилов да изпревариш ... един ден  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 05, 2009 23:27 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | ...Давай... |
Не разбрах какво трябва да дам, или давам, но както и да е - както писах, вече наистина спирам по тая темичка, макар и "отцепена" _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|