|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Нейч Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:12 Заглавие: Бин за Philips Renault 22DC269/62T |
|
|
Привет на всички колеги! От доста дълго време ползвам този форум само като читател , което изключително много ми помага , за което Благодаря! Крайно време беше да се регистрирам за да може контакта между нас да е по ползотворен.
Проблема ми в момента е , че от никаде немога да намеря бин за това авто радио от RENAULT Espace 2003г.
RENAULT
22DC269/62T
RN269F20013178
проц. ST10F168-Q3 24C32
Преблема е в това , че памета му се е повредила по време на работа , прочитам е но незнам каде да вида кода. Ако някой може да ми помогне , ще съм му много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:26 Заглавие: |
|
|
Нещо не се връзват нещата. Хем се е повредила, хем я четеш, а пък ти трябва и код. И как реши че сме "колеги"? Аман от търтеи, които само ползват и смятат че като напишат тази думичка всичко ще им се даде на аванта.
Като си я прочел - сложи оригиналния дъмп. И местя темата. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Нейч Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 11:58 Заглавие: |
|
|
Смятах ви за по интелигентни хора , ама явно конкуренцията ви изяжда!!! Променете си името на форума , като например: "Оправяй се сам" Към модератора - Изтрй ме от този форум.
А между другото памета се чете без проблеми но на нея нищо неможе да се запише , записал съм бин-а в друга 24С32 но незнаех на кой адрес е кода.По време на работа на дисплея са се изписали 4 нули , така каза клиента.Ама ето на ,аз попаднах на хора дето или искат да им изпрата клиента при тях или де да знам???Карай , живота продължава |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 12:56 Заглавие: |
|
|
Прикачи BIN файла, който си прочел да го видим и да ти го оправим. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 13:41 Заглавие: |
|
|
| Нейч написа: | Смятах ви за по интелигентни хора , ама явно конкуренцията ви изяжда!!! Променете си името на форума , като например: "Оправяй се сам" Към модератора - Изтрй ме от този форум...Ама ето на ,аз попаднах на хора дето или искат да им изпрата клиента при тях или де да знам???Карай , живота продължава |
Викам да се спреш малко а
Почва сериозно да ми писва от хора довлекли се отнякъде вчера-завчера и тръгнали да дават морални оценки за дългогодишни участници тук(па и да не са дългогодишни).Кой бил добър,кой лош,кой помагал,кой пречел,кой искал да му изпратят клиенти и т.н.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 15:21 Заглавие: |
|
|
Като си читател щеше да видиш многократни напомняния - мои и на колеги за използване на търсачката. Та ако я беше ползвал щеше да попаднеш на тази тема, където има исканото от теб. И съгласно темите отгоре, които явно не са ти интересни за четене трябваше още в първия пост да напишеш какво си установил, какво си направил, какво те е затруднило и тогава да помагаме. Тук все пак врачки няма.
Никой не ти е искал да му пращаш клиенти, но трябва да знаеш че ако беше налял някой крив дъмп или нещо друго подобно то в следващия сервиз цената на клиента ще стане по 3,14 + ДДС, защото някой не знае докъде може да рови. Уважавайте клиентите, те ни хранят. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|