|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 19, 2009 16:47 Заглавие: |
|
|
Ако беше написал истината щеше да е по-добре! А тя е че телевизора не е бил в друг сервиз а е при теб от лятото и че си взел капаро 50лв. а след това още 40лв. и си го върнал с проблема който описваш. Жална им е майка на клиентите ти! Поне да беше сложил процесор като за нормален кинескоп а не за SLIM! _________________ Skype: r_va4ev |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joro_61sv Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 9:10 Заглавие: SANG NR-21PFT83 SXS-блокират бутоните |
|
|
Aко си проверите още веднъж информацията "КОЛЕГА" ще разберете че грешите. Това което казвате се отнася за колегата преди мен. Вчера клиентите ми докараха микровълновата си печка за ремонт и от тях разбрах че са доплатили още 30лв. при взимането на ТВ-то от колегата преди мен.След като стигнах пак до процесора им предадох ТВ-то без да им взема нито лев. Така че съвеста ми е чиста!  _________________ Човек се учи от грешките си! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|