|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Кром Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 9:17 Заглавие: Проблем с SHARP 21B-SC |
|
|
Здравейте,
Баща ми даде неговия стар SHARP - телевизора си е пушка, само дето като му закача жицата от кабелната на повечето програми се чува ужасно пъркане - което ту спира, ту тръгва - съмнява ме да е от кабелната - на никой друг ТВ не прави такъв проблем.
Та това ми е проблема - баща ми каза, че от нов прави такива проблеми - като е на кабелна.. носил го в сервиз - ама нищо не направили там повъпроса...
Идеи - или да кажете къде във Варна да го занеса?
Мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 21:21 Заглавие: |
|
|
| Кром написа: | Здравейте,
Баща ми даде неговия стар SHARP - телевизора си е пушка, само дето като му закача жицата от кабелната на повечето програми се чува ужасно пъркане - което ту спира, ту тръгва - съмнява ме да е от кабелната - на никой друг ТВ не прави такъв проблем.
Та това ми е проблема - баща ми каза, че от нов прави такива проблеми - като е на кабелна.. носил го в сервиз - ама нищо не направили там повъпроса...
Идеи - или да кажете къде във Варна да го занеса?
Мерси предварително. |
Ако са му развъртени филтрите в междинната, ще бъде много трудно да се регулират. Пък и едва ли си струва, защото телевизора ти е старичък. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|