| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 13:55 Заглавие: Малко питане за мотор на сешоар |
|
|
Здравейте.Преди доста време разглобих един сешоар и сега не помня как беше свързано моторчето .По спомен беше свързано за греца но ако не се бъркам нещо след него трябва да има около 200В,което ми се вижда малко множко за моторчето.Бъркам ли нещо или да го вържа там? _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 14:05 Заглавие: |
|
|
| След греца ще излизат "много" волтове, ако е прекъснала частта от нагревателя, от която се захранва. Моторчетата там са нисковолтови... 6-24волта |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 14:51 Заглавие: |
|
|
Не разбрах,там ли се свързва или да? .Търсих някакви схеми в нета но уви... _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 15:00 Заглавие: |
|
|
| Колегата го е казал, но да доуточня. Има една част от нагревателя, която е свързана последователно на моторчето. Реализира делител на напрежение.Обикновено се намира най-отзад-близо до перката. |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 11, 2009 15:06 Заглавие: |
|
|
Нагревателя има извод, който така е сметнат, че заедно с товара от двигателчето да се получава съответното напрежение (делител). Замери съпротивлението от извода към двата края на реотана (или визуално). Към по ниското свързваш греца с двигателчето. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Ное 17, 2009 9:34 Заглавие: |
|
|
Благодарско на всички,най-накрая ми се освободи време и свърших работа  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|