Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NEO-2163slftx Сервизно меню

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yav
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 18:52    Заглавие: NEO-2163slftx Сервизно меню Отговорете с цитат

Привет колеги от един новобранец във форума.
Наистина доста се порових(дори и преди да се регистрирам) за да намеря как се влиза във сервизен режим на въпросното NEO.Моля помогнете с информация или ми постете линк към някоя тема

NEO 2163SLFTX
шаси: KX1.190-06 доколкото знам това е шаси на беко

Благодаря предварително!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 18:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами явно не си ровил достатъчно.
И какво ще търсим там?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
yav
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:07    Заглавие: Отговорете с цитат

може и така да е колега,затова писах с молбата ако има такава тема да ми я постнете
благодаря за разбирането!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Така не отговори на въпроса какво ще дирим в сервизен режим?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
yav
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

не че е тайна ама какво общо има със заглавието на темата
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей с това има общо,което е цитат от правилника на раздела-
Цитат:
Какво сте измерили или направили и защо трябва да се направи (например влизане в сервизно меню).

С това дали да ти дам някакви насоки или да не ти дам-също има общо...
С това обръщение
yav написа:
колеги

също има много общо....
yav
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Чудех се да ли да продължа да отговарям ама хайде в името на добрия тон....
Тази информация(за влизането във сервизно меню) е необходима на баща ми,а той е доста скаран с компютрите,затова пиша от негово име.Спомена ми че иска да направи някакви корекции в сервизен режим,какви не съм го питал,защото не съм знаел че ще ми потрябва.

А това с "колеги" накрая нещо не го разбрах,какво толкова те засегна ли притесни ли не знам.А иначе как да се обърна към Вас....хммм можеше със съфорумци,не се сетих Rolling Eyes

Ако питането Ви уважаеми е да ли съм колега по занаят на повечето от Вас-не не съм,но това какво значение има,както казах помагам на баща ми!!!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не се обръщай тогава с това обръщение към хора,които не познаваш и очевидно не си им колега...Има си прекрасно обръщение и то е "съфорумци"-иначе не виждам по какво може да сме "колеги"-може би по йедене и пиене на маса.
И не-не мисля да ти пратя линкове.Има си прекрасна справочна тема за тая марка.Има си итърсачка.Има си и прекрасен файлообменник-има и схема,има и пълен сервизен мануал вътре.
yav
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

мерси за съвета ще се поровя още малко

ПС: от самото начало обаче УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЕЦО се набива заядливият ти тон към мен-както каза ни ме знаеш ни ме познаваш
Остана ми много чудно с какво го заслужих.Не ти прави чест според мен,явно си станал с д-то нагоре и си го изкара на мен
Но няма значение.Само се замисли колко излишни приказки се изписаха без никаква стойност,а можеше с няколко думи и едно "заповядай" последвано от "благодаря" да се приключи всичко
Не знам да ли ти ясно значението на думата СПАМ-но точно това се получи,вместо нещо полезно за мен и евентуално за други съфорумци

Предлагам на мод-вете да изтрият темата,защото се превръща поредната форумна тъпотия(а поне се надявах във форум като този подобни теми да са рядкост)
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 02, 2009 20:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Модовете смятаме(поне аз де,като такъв) да я заключим тая тема,а не да я трием.

Цитат:
заядливият ти тон

Какъв ми е тона не си ти който ще казваш.Освен това не виждам с нещо да е "заядлив".
Цитат:
Само се замисли колко излишни приказки се изписаха

Да,наистина-изписаха се много излишни приказки,вместо просто да си размърдаш задника.За тва време през което не се спря да пишеш тия фермани,отдавна щеше да си си намерил и сам това,което ти трябва след насоките,които ти дадах.
Цитат:
а можеше с няколко думи и едно "заповядай" последвано от "благодаря" да се приключи всичко

И що-щото някой ти е длъжен може би?
Или щото тебе те мързи?
Тука не е магазински тезгях-"дай"-"на" и готово.
Да дойда освен у вас да вляза аз във сервизен режим вместо тебе/баща ти?
Ако благоволиш?Ама кажи удобно за вас време... Twisted Evil
Даже смятам да ти го разпечатам целия сервизен мануал,за да е по-удобен за асимилиране,да го сложа в една тепсия и да дойда да ти го поднеса лично у вас,придружан от хайрединската духова музика.

P.S.
yav написа:
ти си продължаваш с твоите си лайна и тва си
типичен българин селяк

А за това получаваш и съвсем официално предупреждение.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети