| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yav Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 18:52 Заглавие: NEO-2163slftx Сервизно меню |
|
|
Привет колеги от един новобранец във форума.
Наистина доста се порових(дори и преди да се регистрирам) за да намеря как се влиза във сервизен режим на въпросното NEO.Моля помогнете с информация или ми постете линк към някоя тема
NEO 2163SLFTX
шаси: KX1.190-06 доколкото знам това е шаси на беко
Благодаря предварително!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 18:58 Заглавие: |
|
|
Ами явно не си ровил достатъчно.
И какво ще търсим там? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
yav Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:07 Заглавие: |
|
|
може и така да е колега,затова писах с молбата ако има такава тема да ми я постнете
благодаря за разбирането! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:09 Заглавие: |
|
|
Така не отговори на въпроса какво ще дирим в сервизен режим? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
yav Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:16 Заглавие: |
|
|
| не че е тайна ама какво общо има със заглавието на темата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:18 Заглавие: |
|
|
Ей с това има общо,което е цитат от правилника на раздела-
| Цитат: | | Какво сте измерили или направили и защо трябва да се направи (например влизане в сервизно меню). |
С това дали да ти дам някакви насоки или да не ти дам-също има общо...
С това обръщение
също има много общо.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
yav Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:29 Заглавие: |
|
|
Чудех се да ли да продължа да отговарям ама хайде в името на добрия тон....
Тази информация(за влизането във сервизно меню) е необходима на баща ми,а той е доста скаран с компютрите,затова пиша от негово име.Спомена ми че иска да направи някакви корекции в сервизен режим,какви не съм го питал,защото не съм знаел че ще ми потрябва.
А това с "колеги" накрая нещо не го разбрах,какво толкова те засегна ли притесни ли не знам.А иначе как да се обърна към Вас....хммм можеше със съфорумци,не се сетих
Ако питането Ви уважаеми е да ли съм колега по занаят на повечето от Вас-не не съм,но това какво значение има,както казах помагам на баща ми!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:34 Заглавие: |
|
|
Ами не се обръщай тогава с това обръщение към хора,които не познаваш и очевидно не си им колега...Има си прекрасно обръщение и то е "съфорумци"-иначе не виждам по какво може да сме "колеги"-може би по йедене и пиене на маса.
И не-не мисля да ти пратя линкове.Има си прекрасна справочна тема за тая марка.Има си итърсачка.Има си и прекрасен файлообменник-има и схема,има и пълен сервизен мануал вътре. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
yav Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 19:58 Заглавие: |
|
|
мерси за съвета ще се поровя още малко
ПС: от самото начало обаче УВАЖАЕМИ СЪФОРУМЕЦО се набива заядливият ти тон към мен-както каза ни ме знаеш ни ме познаваш
Остана ми много чудно с какво го заслужих.Не ти прави чест според мен,явно си станал с д-то нагоре и си го изкара на мен
Но няма значение.Само се замисли колко излишни приказки се изписаха без никаква стойност,а можеше с няколко думи и едно "заповядай" последвано от "благодаря" да се приключи всичко
Не знам да ли ти ясно значението на думата СПАМ-но точно това се получи,вместо нещо полезно за мен и евентуално за други съфорумци
Предлагам на мод-вете да изтрият темата,защото се превръща поредната форумна тъпотия(а поне се надявах във форум като този подобни теми да са рядкост) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Дек 02, 2009 20:06 Заглавие: |
|
|
Модовете смятаме(поне аз де,като такъв) да я заключим тая тема,а не да я трием.
Какъв ми е тона не си ти който ще казваш.Освен това не виждам с нещо да е "заядлив".
| Цитат: | | Само се замисли колко излишни приказки се изписаха |
Да,наистина-изписаха се много излишни приказки,вместо просто да си размърдаш задника.За тва време през което не се спря да пишеш тия фермани,отдавна щеше да си си намерил и сам това,което ти трябва след насоките,които ти дадах.
| Цитат: | а можеше с няколко думи и едно "заповядай" последвано от "благодаря" да се приключи всичко
|
И що-щото някой ти е длъжен може би?
Или щото тебе те мързи?
Тука не е магазински тезгях-"дай"-"на" и готово.
Да дойда освен у вас да вляза аз във сервизен режим вместо тебе/баща ти?
Ако благоволиш?Ама кажи удобно за вас време...
Даже смятам да ти го разпечатам целия сервизен мануал,за да е по-удобен за асимилиране,да го сложа в една тепсия и да дойда да ти го поднеса лично у вас,придружан от хайрединската духова музика.
P.S.
| yav написа: | ти си продължаваш с твоите си лайна и тва си
типичен българин селяк |
А за това получаваш и съвсем официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|