| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 17:51 Заглавие: микровълнова bosch |
|
|
По принцип не се занимавам с мировелета , а ма на познати трудно се отказва. на този BOSCH (няма модел) беше изгорял физа към магнетрона (5кv 0.7а). сложих му друг и печката почна да нагрява. но за ололо 30с работа на 600вт магнетрона (witol 2m219j)започна да пари(при свален капак) .това не ми изглежда нормално та въпроса ми е към по опитните -за магнетрон ли е или друго?
Последната промяна е направена от venelin на Пет Фев 05, 2010 17:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 17:56 Заглавие: |
|
|
| Имаше ли товар в печката при пробата (например чаша вода)Вентилатора за охлаждане на магнетрона включва ли |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 18:13 Заглавие: |
|
|
Отговори на въпросите на товарищ Фишев и освен това-магнетрона нейния ли си е и стегнат ли е добре?Колко загрява,като казваш "пари" щото те все пак си греят доста. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 6:19 Заглавие: |
|
|
Ламелите за охлаждане на магнетрона стегнато ли стоят или алтавят . Ако алтавят магнетрона е прегрявал и е повреден вече . _________________ Иво Банов |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:19 Заглавие: |
|
|
| в печката имаше чаша вода, вентилатора работи, ламелите не са разхлабени, при слагане на капака загряването намаля но на пипане е горещ.каква трябва да е работната температура на магнетрона? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:46 Заглавие: |
|
|
| Върху магнетрона има ли термо изключвател Ако има погледни неговата работна температура и ще разбереш дали е нормално Ако днес се прави печка ще ти замеря и ще ти кажа Никога не съм мерил темп на магнетрон а и не ми е трябвало |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 10:57 Заглавие: |
|
|
| има термоизключвател на 125градуса -тогава изглежда 60-70 градуса са нормални. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:03 Заглавие: |
|
|
| Щом са сложили и вентилатор..... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:28 Заглавие: |
|
|
| venelin написа: | | тогава изглежда 60-70 градуса са нормални. |
Ако са наистина толкоз то нямаш никакви поводи за притеснение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 20:47 Заглавие: |
|
|
Правих едно микровеле преди година беше НЕО магнетрона така здраво грееше че когато изключваше печката се чуваше пращене от пластините интересното е че печката още работи стопанина и ми е познат и каза че от нова си е така и издава такива звуци .А обикновенно тези предпазители имам чувството че в повечето случаи не изгарят "по ток" а просто лееееко нагарят с годините и от малко по сериозни вибраций или блъскане на вратичката прекъсват ако си забелязал вложката вътре малко или много е под напрежение. |
|
|
 |
|