| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 23:46 Заглавие: FUNAI TV2000 Mk6 Не тръгв азхранването |
|
|
Беше гръмнал пръснат кондензатора на греца 150Мф. и транзистора 2SD1710. Проверих греца, измерих другите транзистори в захранването, смених превантивно 2SK212 проверих мощните резистори, измерих диодите, измерих за късо във вторичната страна, но не съм разкачвал вериги, измерих и ценера на 110в. Мерих и маломощните резистори без да разпоявам няма прекъснали, мерих трафа за прекъсване. Някакви насоки нещо ми убягва. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 0:03 Заглавие: |
|
|
Хич не ми се иска да пиша за кондензатора 220uF пък и 330uF да смениш още по-добре-в горещата част.
п.п. Сега Сашо Фишев ще ми прати поздрави или усмивка.  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 7:49 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | Сега Сашо Фишев ще ми прати поздрави или усмивка.  | Веднага То 220мф се сменя задължително 330мф е за друг дефект Памет да качвам ли за проба  |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 8:57 Заглавие: |
|
|
Още тая сутрин ще ги сменя и ще пиша.
Момчета има един Иван тука за........., уж гледал мерил пък ценера го изтървал D510, като не тръгна след като смених електролитите реших да действам генерално, разпоих по един крак на всички елементи и меря наред и то си изкочи, дал на късо бандита му с бандит и ма върти два дена. Сега ще го сменя и сигурно ще тръгне дано да няма проблеми от към вторичната страна на тивито.
PS. Тръгна и всичко е наред. Благодаря за насоките. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|