| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nkkalfa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:14 Заглавие: търся разработчик |
|
|
Търся някой, който може и има желание да разработи импулсно захранване с изход 90V и вход 220V AC или 12V DC.
Тоест комбинация между импулсно захранване и UPS.
Заплащане по договаряне.
Оферти на [email protected];[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:27 Заглавие: |
|
|
Това нещо трябва да се разработи за единична бройка или да се произведе в малка серия. Според мен е безсмислено подобно нещо особено ако се намира готово на пазара.Също така като параметър не сте дали тока, а това нещо задължително трябва да се знае. Не е лошо и да се знае какво ще се захранва с това нещо ако трябва да се взимат по специални мерки.А цената на подобно изделие и то за 1 бройка може да ви откаже от начинанието, ама вие си решавате. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 10:48 Заглавие: |
|
|
| На мен примерно ми е писнало от подобни оферти, предимно за медиа конвертори, от разни интернет доставчици. Трудно се прави DCDC, ACDC от 60~90V при 10-на A. Хубава защитите от късо трудно се постига. Има фабрични такива, които са скъпи. Ех ако можех да направя такова чудо хем ефтино хем качествено, нямаше да съм на село ... а в Софията. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 11:13 Заглавие: |
|
|
Да кажем, че съм съгласен. Но си има условия и мисля, че колегите ще се съгласят с мен! Вие плащатате ние правим но схеми и документацията остава в нас, освен ако не я закупите като готов проект. Ако не - звъните на китайски завод - ще направи каквото пойскате дори и мп3 ики ще свири за без пари - качеството не ми се коментира обаче . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
nkkalfa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 17:35 Заглавие: |
|
|
Плащам и получавам всичко- работещ прототип,схеми,платки,софтуер, ако има и т.н.При условие,че се договорим за цена.
Ток приблизително 3 А.
Може и преработка на захранване от PC/знам,че се продават готови но без акомулаторна поддръжка-вход 12DC/
Защитите от късо и т.н са задължителни.
Предложете цена и ще коментираме дали/или?
А на когото му е писнало просто да не предлага.Аз питам дали някой може и за каква сума,а не дали е разумно или не. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 1:56 Заглавие: |
|
|
Бюджед на ПМ и може да обсъдим задачката. Проучване на пазара по този начин е не коректно отношение към колегите които вече са предоставили своите оферти.
Нали си на ясно че става въпрос за числ с 3 нули? |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 15:53 Заглавие: |
|
|
Дай срок , дай очаквана (от теб) себестойност на готово изделие , нека помислим , може и оферта да получиш . Аз лично имам опит в серийно (серия - имам предвид хиляди) производство на такива изделия , но не е проста работа , има си време за развой , тестове и т.н. ..... а и за мерси - нали се сещаш !
ПП тези параметри не са достатъчни - трябва да се добавят пулсации , изисвания за EMI , галванично разделяне ( и то на кои вериги ) или не и т.н. Много важно е дали ще е за интернет устройства или за CATV усилватели . |
|
|
 |
nkkalfa Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 14, 2010 22:41 Заглавие: |
|
|
| milmar написа: | ПП тези параметри не са достатъчни - трябва да се добавят пулсации , изисвания за EMI , галванично разделяне ( и то на кои вериги ) или не и т.н. Много важно е дали ще е за интернет устройства или за CATV усилватели . |
След това захранване ще има импулсни захранвания,така че пулсациите са без значение.галваничното разделяне е задължително/220 V AC от всичко останало/
Себестойност-минимална
Срок -зависи от изпълнителя
Усмивки и благодарности по договаряне;Вие предлагате и аз обмислям и се съгласвяам или не. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Фев 15, 2010 6:24 Заглавие: |
|
|
Ако за ланка го правиш невиждам къде е смисъла? Има толкова много готови решения и то Български! Дори няма да визирам и мойте.. и пак са супер много! Отделно има и китайски който има пак читави. Ако искаш да правиш бизнес да ги правиш яко на бройка и да ги продаваш е едно, а за ползване в някой квартал да разпънеш 100 тина суйча е съвсем друго.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
nkkalfa Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 15, 2010 22:37 Заглавие: |
|
|
Прекрасно.
Купувам.Дайте цена за брой-готово изделие.
! Но не импулсно и UPS,като отделни устройства,в отделни кутии ! |
|
|
 |
|