| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Фев 26, 2010 10:45 Заглавие: |
|
|
Иначе схеми ще ти дам само кажи първо от кой град си . Ако толкова си надъхан и мислиш, че ще успееш да го оживиш.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Fildanov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2010 16:43 Заглавие: Re: схеми за wifi усилватели |
|
|
| DJ69VN написа: | Мястото на темата ти не е тук, освен това има изисквания и закони до колко да е мощността на предавателите на WIFI тата в БГ и те съветвам да погледнеш това. А освен това с голяма мощност няма да получиш повече километри или повече скорост - най-много да осер*еш ефира и да не направиш нищо. Да неговорим, че на тия честоти не се прави туко така усилвател като да пуснеш лампа в [url]хола... примерно . | дали е мястото е тук на темата не решаваш ти и ако нети изнаса не пиши по нея коментар!! А що се отнаса до това ако за теб даси пуснеш лампата ти отнема толкова усилие колкото да направиш wi fi усилвател то на мене ми отнема много по малко усилие!!![/url] |
|
|
 |
Fildanov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2010 16:47 Заглавие: |
|
|
| все пак нали е затова форума даси помагаме по различни вапроси и да споделяме мнения и опит не даси правим забележки от рода че не е мястото тук на каквато и да е тема!!! |
|
|
 |
Fildanov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 02, 2010 16:50 Заглавие: |
|
|
| мерси на всеки който обърна внимание на запитването ми надявам се и аз дави бъда от полза някой ден!!! |
|
|
 |
|